2777
2789
عنوان

موم

364 بازدید | 15 پست

سلام ..کسی تو خونه خودش موم گذاشته ؟اصلا میشه؟

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم بدنمو موم میندازه

میشه یکم توضیح بدی ؟ باید سریع بشوریم یا چی ؟ من خجالت میکشم برم بیرون تا حالا ام ژیلت استفاده میکردم 😣

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
آره من. تو خوابگاه هم موم گذاشتم. خودم هم برا خودم گذاشتم. معلومه كه ميشه. 

خودت تنهاییی ؟ یا کسی ام کمک کرده جیگر 😀

میشه یکم توضیح بدی ؟ باید سریع بشوریم یا چی ؟ من خجالت میکشم برم بیرون تا حالا ام ژیلت استفاده میکرد ...

نه اول یه ظرف اب کن  ظرف رو بزار داخلش بعد بزار رو گاز یکم ک رقیق شد بزن رو قسمتی ک میخوای 

بعد پد اپیلاسیون رو بزار روش خوب دستتو بکش بعد محکم خلاف جهت رویش مو بکن 

اخرشم بشور یا برو حمام

تو نیکی میکن و در دجله انداز               که ایزد در بیابانت دهد باز