2789

۷ماه پیش با یکی دیگه میخواست ازدواج کنه یک روز قبل عقدش همه چی بهم خورد اون سری هم عقدش دعوت کرده بود تو محضر بود هم جشنش ولی این بار حتی بهم نگفت قصد ازدواج دارم یا خواستگار دارم یهو استوریشو باز کردم دیدم با لباس عروس عکس گذاشته من اونو چند بار خونم دعوت کرده بودم این اواخر با هم بیرون رفته بودیم من مهمونش کرده بودم و خیلی صمیمی هم بودیم چرا اینجوری کرد اخه بهش تبریک فرستادم و گفتم قهرم یاهات اونم نوشت تو عزیزترین کسمی شرایط جور نشد و این حرفا

من واسه عقد قبلیش گل و سکه هم خریده بودم اونو بهونه کرد که نمیخواستم دوباره هزینه کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ماهاازشرایط آدماخبرنداریم .هرکسی واسه هرکاری دلیلی داره

دوست منم واسه عروسیش هیچکدوممون رودعوت نکرد .ولی هیچکدوم ناراحت نشدیم .ازآداب ورسوم خانوادشون خبرداریم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

عزیزم تصمیمش اگاهانه بوده نه وابسته به شرایط منم برام پیش اومده اینجوری نمیگن چشم نخورن جور بشه یکی رو میشناختم یه بار عقدش بهم خورده بود دفعه بعدی به هیچکس نگفته بود کسی رم دعوت نکرده بود که چشم نخوره

شما هم حق داری ناراحت بشی ولی خودتم همین مدلی از زندگی و ازدواجت مراقبت کن و خودتو و صلاحتو اولویت قرار بده

به نظرم به خاطر ترسهای خودش پنهانکاری کرده، که نشات گرفته از بهم خوردن عقد قبلی...تروماهایی که تو ذهنش بوده؛ به نظر من همچین چیزی میاد چون مورد مشابه دیدم

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
ماهاازشرایط آدماخبرنداریم .هرکسی واسه هرکاری دلیلی دارهدوست منم واسه عروسیش هیچکدوممون رودعوت نکرد . ...

دعوت نمیکرد ولی چند روز پیش که زنگ زده بودم چرا دروغ گفت اخه میگفت میخوام عقد کنم شرایطشو ندارم تورو هم دعوت کنم چرا به دروغ بگه دیگه نه با کسی دوست میشم نه ازدواج میکنم قیدشو زدم و این حرفا فکر کرده من چشمش میزنم؟

دعوت نمیکرد ولی چند روز پیش که زنگ زده بودم چرا دروغ گفت اخه میگفت میخوام عقد کنم شرایطشو ندارم تورو ...

بازم چون شماازشرایطش چیزی نمیدونی ناراحت نشووقضاوتش نکن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤