2777
2789
عنوان

شهر شمام کوچیکه

258 بازدید | 19 پست

شهر ما خیلی کوچیکه بد فامیلای بابامم ک ماشالا زیاد هر وقت میرم بیرون نشده نبینمشون خیلی مانتوی کوتاه دوس دارم ولی خانوادم نمیزارن یا شرایطی ک دارم تو این شهر کوچیک نمیتونم بپوشم امروز تو مانتو فروشی سر مانتوی کوتاهی ک انتخاب کرده بودم هی مامانم بحث میکرد آبروم جلو فروشندهه رفتتت😮‍💨

بیا توت فرنگی بردار🍓

کدوم شهرید؟؟

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه در این حد نیست که بریم بیرون همش اشنا ببینیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

تو کلانشهر زندگی میکنم و از کل فامیل دورم 

بخاطر دل خودم لباس میپوشم نه دیگران البته پوششم کامله 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
یکی از شهرستانهای اصفهان

اسمش ؟

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

میمه

خیلی کوچیکه فک میکردم همش شهر خودم کوچیکه تا دیدم نه کوچیکترشم هس 😑