2777
2789
عنوان

اوایل بارداری

448 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها ، اول اینکه من هفته ۵ هستم و امروز آز بتا دادم ۲۵۱۱ بود ، نمیدونم خوبه یانه ، دوم اینکه برای چاق نشدن چکار باید کرد ؟؟؟

بعدشم اینکه به جز حساسیت نوک سینه و گاهی تهوع خیلی کم علامت دیگه ای ندارم ، دل دردامم ازبین رفته ، چندان ضعفی هم ندارم

چطوره آیا اوضاعم

آخه من پلی کیستیکم

خدا هست... پس غمی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من دوروز از موعد پری گذشت رفتم ازمایش خون جوابش مشکوک بود پری های من خیلی منظمه وبیبی مثبت بود علایم بارداری هم دارم به نظرتون برم بازم ازمایش بدم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
بله،آزمایش بده،ان شاا.. خبر خوش رو بدی

اخع حسش نیست

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

پول ازمایشو بازهم باید پرداخت کنم یانه

سلام منم بي بي گذاشتم مثبت بود الان سه روزه تاخير داشتم بچه ها نزديكي ضرر داره؟

من از وقتی فهمیدم نزدیکی نداشتیم و نزدیکی تا سه ماهه اول و سه ماهه اخر خطرناکه

سلام منم بي بي گذاشتم مثبت بود الان سه روزه تاخير داشتم بچه ها نزديكي ضرر داره؟

مبارکه.اگه بارداری پر خطر نداشته باشی نه خطر ناک نیس ولی از اونجایی ک اوایل بارداری جنین چندان جاش ب قولی سفت نشده بهتره مراعات شه چون انقباض های رحم برای جنین خوب نیس...من خیلی سایتای فارسی و انگلیسی و گشتم همه شون اینو گفتن و رابطه هم باید کنترل شده باشه و بهتره ک ا ن د و م استفاده شه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

واحد روبه روییمون نمیدونم چی درست کرده ولی بوش خیلی خوبه برای بار اول اینطوری میشم خیلی دلم خواست

شایدم گشنمه برا همین دلم خواسته

فقط میتونم بهت تبریک بگم عزیزم ا بسلامتی زایمان کنی برای منم دعا کن 😭

عزیز دلم ممنونم ، من رفتم قم پیش دکتر سنتی روی شقیقه ها و پشت گوشم رو یک پارت و زیر شکمم رو یک پارت دیگه زالو انداختم و کپسول های گیاهی که داد رو خوردم و تخمک گذاریم انجام شد ، خواستی بگو آدرس بدم

خدا هست... پس غمی نیست