2777
2789
عنوان

چطوری پولمو پس بگیرم

225 بازدید | 13 پست

سقف خونمونو ۹میلیون دادم فوم خریدم اومدن برام نصب کردن با شیوه اشتباه ۲۴ساعت نشده فوم از سقف بازشد 

زنگ زدم به نصاب گفت جنس فومت بد بوده بهش گفتم باید چسب میزدی برامو من از چن جا تحقیق کردم همه میگن باید زیر کار چسب بزنی خلاصه گردن نگرفت گف برو فوم بخر من میام میزنم دوباره

ادامشو الان میزارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ادم بی ادبیه منم نمیخوام دوباره هزینه کنم بدم این ادم بیاد خرابش کنه باید خسارت بده؟؟۵میلیون هم ...

شکایت باید بکنی کارشناس بیاد و...

البته اگر صنفی باشن کارت راحت تره

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

اتحادیه شکایت کن بابت نصبش کارشناس می‌فرستن.البته اگر از جای معتبر سفارش کار دادید و نصاب فرستادن.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
اگه مطمئنی که اشتباه زده بهش بگو پول گرفتی و کار ناقص تحویل دادی ، یا درست میکنی یا مجبورم قانونی جل ...

بهش گفتم نصابای دیگه میگن زیر کار باید چسب میخورد نصبش۲روز زمان میبره ولی این اقا تو۳ساعت زد رفت گردن هم نمیگیره

ن صنف ندارن ب نظرت شماره کارت بدم بگم پولمو بزن

فکر نکنم بزنه به زبون خوش :/ با اوصافی که شما گفتین اگر میخاین شکایت کنید تهدید به پیگرد قانونی کنید بگیداگر خسارت ندی شکایت میکنم.! شاید اثر کنه

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/