2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بعد از طلاق اون بچه رو آلاخون والاخون نمیکنید عذابش نمی‌دین بنظرم کار درست اینه که طلاق بگیری

به شرطی که بعدش هم زندگی خودت بهتر بشه هم بچت نه اینکه ی تنه گند بزنی به همه چی 

من.‌‌. تصمیم گرفتم بخاطر بچه هام که خیلی دوستش دارن باهاش باشم. ولی انقدر احساسات و زنانگی‌م نادیده گرفته شده که ازش متنفرم. 

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
تنفر دلیل کافی برا جدایی نیس .اگر تو اون رابطه پدر خوبی هست ،محیط خونه امن باشه برا بچه و اذیت نشه ط ...

منم نظرم با این دوستمون یکیه

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

اگه متنفر باشه نه

ولی اگه واقعا داره به جسم و روح و روان خودش و بچه اش آسیب میرسه و مشاور و همه چیزم امتحان کرده و درست نشده،آره جدایی بهترین راهه

در غیر اون صورت آدم به خاطر بچه اش هم که شده همه ی راه ها رو امتحان میکنه بعد اگه نشد به جدایی فکر میکنه.

اونم جدایی که آدمو به خاک سیاه نشونه و بدتر کنه.بلکه باعث آرامش و پیشرفت بشه.وگرنه جدابشی که بدتر عذاب بکشی که فایده نداره.لااقل بالاسر بچه ات بودی و حرف مردمم نمیخوردی

ببین واسه تو کدومش صدق میکنه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

والا من بچشم ندارم ، تنفرم دارم ، دوسالم سعی کردم جدا بشم نتونستم رأی دادگاهو بیارم ، و دارم تحمل میکنم نمیدونم اون دنیا ممکنه بخاطر این عذابی که دارم میکشم بازخواست بشم یا نه