2777
2789
عنوان

بمونه به یادگار📸❤️

339 بازدید | 16 پست

۱۴۰۳/۴/۱۷✨ 

بمونه به یادگار از امشب .

امشبی که ساعت ۹ موقع فیلم دیدنت یهو صحنه حساس تلویزیونو خاموش کردم و گفتم پاشو بریم 

هاج و واج نگاه کردی و گفتی کجا؟ 

گفتم شام بریم بیرون دیگه 

با تعجب گفتی الان اخه؟ گفتم اره 😁 

ظرف سالاد ماکارونی مونده ظهر و کردم زیر بغل و پریدم ترک موتور😅❤️  

زندگی همین دلخوشیای کوچیک و سادس🙂 

خوشحالم برا بودنت تو زندگیم الونای من💜✨

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دستم خورد اون ایموجی ارسال شد😅🤦‍

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

قرررررربونت برم من😍❤️خوش قلب جان✨💜

خدانکنهه اصلا واقعا من برا این عاشق ناگهانی احترام واقعت خاصی قائلم خوشحالم میبینم اونایی که بهم رسیدن مث من نشه کسی🙃🙃

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
چقد خوشحال میشم میبینم ادم های عاشق رو . تا اخر برا هم باشید

منم چقدر خوشحال میشم میبینم آدمای خوش قلب رو❤️ 

همیشه سلامت و تندرست باشی✨🌱

خوشبخت باشی چه خوب ما که یه نفرم نداریم بهمون صبح بخیر بگه چه برسه به ازدواج شام دونفره🤣

عزیزممم😅ایشالا به وقتش بهترینها نصیبت میشه❤️

خدانکنهه اصلا واقعا من برا این عاشق ناگهانی احترام واقعت خاصی قائلم خوشحالم میبینم اونایی که بهم رسی ...

عزیزممم غصه نخور🥺❤️همه چی درست میشه ایشالا