2777
2789
عنوان

رو یکی کراش زدم بدجور نمیدونم پارتنر داره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 50 پست
از یه دختره پرسیدم اون جدیده گفت زن داره ولی شک دارم زن داشته باشه آخه با استادش که میان زن و بچه هم ...

ممکنه خودش کراش باشه روش اینجور گفته ب تو اوو خیلی دیدم از اینا ولی خب میفهمی قطعا یکم نزدیک شو به پسره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه خودش کراش باشه روش اینجور گفته ب تو اوو خیلی دیدم از اینا ولی خب میفهمی قطعا یکم نزدیک شو به پ ...

آره منم بخاطر این گفتم شاید دختره دروغ گفته

میترسم نزدیک شم زن داشته باشه نمیخوام یه وقت یه درصد زندگی یه نفر خراب کنم اول باید مطمن شم

بعد امروز داشتیم میومدیم خونه 

مامانم زد رو ترمز

دیدم ماشینش اومد کنار ماشینمون انگار دنبال ما بود 

بعد دیگ ندیدمش ولی

آره منم بخاطر این گفتم شاید دختره دروغ گفتهمیترسم نزدیک شم زن داشته باشه نمیخوام یه وقت یه درصد زندگ ...

گفتی ک با چند تا دختر دوست بوده تو باشگاه؟خب برو پیج اون دخترا رو پیدا کن تو فالووراشون سرچ بزن هستش پسره یا باشگاتون اگ پیج داره تو اونم میتونی پیداش کنی

گفتی ک با چند تا دختر دوست بوده تو باشگاه؟خب برو پیج اون دخترا رو پیدا کن تو فالووراشون سرچ بزن هستش ...

پیج نداره باشگاهمون

با اون دختره هم هم تیمی بود فک نمیکنم اونقدر نزدیک باشن

بعددد دختره هم بعضی وقتا میاد فقط