2777
2789
عزيزم ديروز تاپيك من بودي اتفاقن امروز فكرت بودم كي آزمايش دادي؟ خودشون نگفتن تايشالا خبر سلامت ...

مرسی عزیزم گفتن 2هفته امروز 15 روز زنگ زدم میگن تا 1ماه میکشه دارم دیوونه میشم

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تبریزم آزمایش گاه دانش جوابش اومد تقریبا 20روزه

عزیزم جوابش خوب بود انشالله? با چه ریسکی رفتی? 

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴

بله جوابش با 99.9 احتمال سالم بود ریسکم 1به 720بود ولی ان تی زیاد بود 3.1 ولی خدا روشکر گفتن سالمه 

گلم اصلا نگران نباشی ها اینم فیلم جدیدشونه دکتر برگشت به من گفت برو دعا کن سقط شه  تو 3هفته که جواب بیاد 30سال پیر شدم دکتر ژنتیک وقتی شنید چند دادم واسه آزمایش اینقدر ناراحت شد

خدارو شکر تروخدا برامنم دعا کنید😭

انشالا مال شما هم سالمه تو رو خدا زیاد غصه نخور اینا باور کن فقط واسه پول اینطور میکنن همون دکتر که بمن گفت اگه سندرم نداشته باشه بیماری قلبی داره بعد جواب آزمایش گفت نترس نمیخواد بری اکو قلب

گلم اصلا نگران نباشی ها اینم فیلم جدیدشونه دکتر برگشت به من گفت برو دعا کن سقط شه  تو 3هفته که ...

😔😔😔😔

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴