2777
2789
عنوان

تجربه بارداری بخون

167 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خوبین

فقطط این تاپیک رو برای کمک میزنم شاید بدرد چند نفر خورد و انشاالله باردار شدن برای منم ویژه دعا کنند

بچه ها من قدم۱۶۰وزن۸۰ یعنی قشنگ حداقل ۱۵ کیلو اضافه وزن دارم دیگه زانوم درد میکرد تو فکر باشگاه رفتن بودم از اول عروسی توی دوسال همش پنج بار پریود شدم بعد عروسی خواهر  کلا پریود نمیشدم

تا برای بارداری با رژیم سه سف ید که حذف شکر و برنج و آرد بود یعنی علنا گیاه خوار تو دوماه دوازده کیلو کم کردم خیلی کم غذا میخوردم قشنگ پریود شدم و بعد دوماه باردار شدم تخم دان فعال شد دیگه بعد دخترم پریودی منظم شد تا اینکه گرمی خوردم باز دوباره ۶ ماه پریود نشدم که رفتم باشگاه دوماه

پارسال فقط ۴ بار پریود شدم اینم چون دخترم همش می‌گفت نینی بیار گفتم برم دکتر وقتی رفتم دوتا سوزن پروژسترون داد بهم با هم زدم دو سمت عض لانی از ۱۴تا۲۵دوره پریودی هم شبی یه دونه قرص دوفامد مصرف کردم برای تنظیم پریودی که اگر باردار بشی دیگه پریود نمیشی و اگر باردار نباشی پریود تنظیم میشی دوماه هم این قرص استفاده کردم ماه اول تا قرص تموم کردم پریود شدم ماه دوم پریود نشدم پانزده روز گذشت بیبی چک زدم مثبت شد و با آزمایش فهمیدم باردارم 

1- از سه ماه قبل از بارداری باید مصرف روزانه اسید فولیک را شروع کرد هم زن هم مرد

2- روزی 30 تا دراز نشست برید تا عضلات شکم برای زایمان سفت بشه و همین طور بعدا احتمال ترک شکم کم می شه

3- روزی چند بار مثانه و مقعد را منقبش کنید هر بار 10 دفعه برای اینکه بعدها کنترل ادرار بهتر شه

4- پدر و مادر هر دو قاووت و عرق کاسنی بخورن

5- موزیک های شاد گوش بدهید

6- روزی نیم ساعت پیاده روی کنید

7- سعی کنید برشتوک – تخمه – ذرت – خرما – خیار با نمک زیاد – لبو و شکلات بخورید

8- 14 روز قبل از پریود بعدی اقدام کنید

9- از 9 روز بعد از شروع پریود یک شب در میان شروع کنید تا 19 روز

10- مردها از سه ماه قبل ویتامین سی بخورن و ویتامین ای

11- کشمش و زنجبیل بخورید

12- بعد از نزدیکی زن باید زیر کمرش بالشت بذاره و پاها رو به بالا و بعد هم روی پهلوی راست بخوابه حداقل نیم ساعت

13- به و گلابی بخورید گلابی هر دو

14- از 4 هفته قبل شروع کنید و هفته ای یک بار سیرابی بخورید تا ویار نداشته باشید بعدها

15- قبل از بارداری آجیل و میوه های قرمز مثل هندونه و گوجه و توت فرنگی و آلبالو زیاد بخورید و ماهی سالمون و اسفناج فندق زیاد بخور خانم و البته باقالی

16- حمام آب گرم نگیرید.    

17_چهل روز صبح ناشتا گرده نخل از عطاری معروف شهرتون بخرین یک ق چای خوری با عسل مخلوط کنین خودت و همسرت بخورین و شب قبل خواب

قرص زینک هم همراه شام بخورین

همسرت ویتامین eهم بخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوال بی ربط من ۴ این ماه از دادم فهمیدم باردارم دلم و معده ام خیلی درد میکنه بعد از غذا خوردن و ا ...

آره طبیعیه خواهر سونو هم رفتی؟؟؟

منم الان تقریبا یک ماه ونیم ۷ هفته م فقط دلدرد شبیه میخوای پریود بشی دارم سر دخترم اوباش خیلی حالت تهوع و استف... داشتم در حد مرگ

آره طبیعیه خواهر سونو هم رفتی؟؟؟منم الان تقریبا یک ماه ونیم ۷ هفته م فقط دلدرد شبیه میخوای پریود بشی ...

نه هنوز دکتر نرفتم بتام ۲۰۰ بود گفتم هنوز زوده واسه سونو . آره دل‌درد شبیه پریود که طبیعیه اما واسه من انگار روده معده ام کش میاد آبم نمیتونم بخورم همش عین جنازه دراز کشم

نه هنوز دکتر نرفتم بتام ۲۰۰ بود گفتم هنوز زوده واسه سونو . آره دل‌درد شبیه پریود که طبیعیه اما واسه ...

اخی چرا خب یه دکتر برو حتما

دختر من چهارسال و ده ماهشه پدرم در آورد بس گفت نینی بیار چرا خدا نینی نمی‌ده 

حالا دیگه گفتم تو شکمم هست یکم آروم گرفته 

ولی دلدرده داره کلافم می‌کنه اکثرا هم خوابم صبح ها تا نه ده ظهر دوسه ساعت 

اخی چرا خب یه دکتر برو حتمادختر من چهارسال و ده ماهشه پدرم در آورد بس گفت نینی بیار چرا خدا نینی نمی ...

خوب کردی حامله شدی سنشون کمه همبازی میشن غصه درس مشق اینارو نداری .آره میخوام برم دکتر خودم رفته آلمان دکتر خوبم پیدا نمیکنم موندم پیش کی برم اصلا