2777
2789
عنوان

خواهر ناتنیم بهم میگه

350 بازدید | 14 پست

خواهر ناتنیم که بزرگتر از منه بهم میگه چون هم خون نیستیم تو کارای مامانم دخالت نکن یا حتی کمکش هم نکن 

من چون خیلی تنهام بیشتر وقتا دوست دارم بشینم با نامادریم صحبت کنم ، مثل مامان خودم میدونمش البته اون زیاد برا من وقت نمیزاره ، قبل ۱۸ سالگیم باهام بهتر بود ولی الان خیلی در گوشم میخونه باید ازدواج کنی ، در حالی که خواهر بزرگم هنوز مجرده و چیزی بهش نمیگه 

به نظرتون ازدواج راه حل خوبیه برا اینکه از این تنهایی نجات پیدا کنم یا صبر کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه اشتباهیه

کاملااشتباه

نکنی ها

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ن اصلا صبر كن از چاله در نياي بيوفتي توي چاه زوده حالا بگو اول خواهر بزرگتر

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

طرف مادرش ، کلا دوست نداره کن طرف مادرش باشم

ببین سیاست داشته باش پیش خودت بگو خونه بابامه تا هر وقت مورد خوب اومد همین جا می مونم درست رو بخون، دانشگاهت رو برو 

یه مثل هست میگن دوستی دوستی بکن پوستی باهاشون دشمنی نکن از در دوستی وارد شو ولی نذار بهت ضربه بزنن