2777
2789

امشب بحثمون شد حقوق ماه قبلشو که خرج کرد تموم شد ماه بعدشم که هنوز نیومده پیش ورداشت به گفته خودش خرج کرد اینا هیچی پونزده تومنم امروز قرض کرده از کسی!بعد به من میگه به تو مربوط نیس گفتم یعنی چی مگه من تو این خونه زندگی نمیکنم گفت اره ولی یسری چیزا واقعا نباید توش دخالت کنی گفتم یعنی چی خب حقوق دوماهتو با پونزده تومن قرض خرج چی کردی دقیقا میگه نمیدونم خرج شد همین اقا واسه پول ترمیم‌ ناخن من حساب کتاب میکنه بعد میگه نمیدونم چیشد و به تو ربطی نداره دخالت نکن انگار نه انگار من زنشم منم گفتم همین رفتارو یکی با خواهر خودت داشته باشه که صد تا حرف و حدیث میبندین پشتش اگه اینطوریه توام از این به بعد سر هیچی از من توضیح نخواه یکم چرت و پرت گفت رفت خوابید من چیکار کنم واقعا؟خرج خونه هست اما دیگه واقعا انقد نیس من خودمم نه واسه عید لباس خریدم حتی نه یه دست لباس تابستونی ورا چون همش میگه ندارم

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

سلام بچه ها میشه برای سلامتیم ۳ تاحمدبخونید🥺هرکس میخونه لایک کنه پستمو ♥️

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مارمولکیه! رمز گوشیشو نداری حساباشو چک کنی؟ بعدم حقوق ماه قبلو پیش پیش نمیدن نهایت۲۵ درصدشو بدن او ...

نه صاحب کارش ادم خوبیه رفت و امد داریم میده بهش .ولی اخه خرج چی میکنه مگه بخدا برا همه چی گوه میزنه تو اعصاب من کل کاری که برا خودم میکنم یه ناخنه ماهی ۳۵۰انقد میگه قرض دارم قسط دارم از دماغم در میاد یه دست لباس ندارم جایی برم بپوشم همیشه ام روش زیاده سر من 

شوهر من ب پدر مادرش خیلی کمک مالی میکنه‌بمنم میگه واسه تو ک کم نزاشتم درحالیکه واسه هردفه پول دادن ص ...

من به اوناام نمیده که بگم میده به خانوادش .برا همممممه چیه من میگه ندارم بعد این همه پول خرج میکنه میگم خب پس کی داشتی کی خرج کردی که هردفعه به من میگی ندارم 

چ مارمولکیه! رمز گوشیشو نداری حساباشو چک کنی؟ بعدم حقوق ماه قبلو پیش پیش نمیدن نهایت۲۵ درصدشو بدن او ...

چرا گوشیش دست خودمه همیشه گاهی میگه اینا پول کار خونس پول کارگراس باید براشون بزنم 

من به اوناام نمیده که بگم میده به خانوادش .برا همممممه چیه من میگه ندارم بعد این همه پول خرج میکنه م ...

این پنهان کاریا آدمو عصبی میکنه 

یکم بهش نفوذ کن اعتمادشو جلب کن بفهمی داره چیکار میکنه

شاید جایی رمایه گذاری کرده یا وامی چیزی گرفته

هبچ کدومش نیس میدونم .فقطدوتا فرش خریدیم ماهی پنج میده برا قسط اون الانم قرض کرده و میگه به تو ربطی نداره ولی این منم که نه بخورم نه بپوشم نه از خونه تکون بخورم تا اقا قرضشو صاف کنه

این پنهان کاریا آدمو عصبی میکنه یکم بهش نفوذ کن اعتمادشو جلب کن بفهمی داره چیکار میکنه

بخدا رد دادم ازدستش .از نظرش راه رفتن منم باید دست اون باشه ولی هیچیه اون دست من نباشه چون اون شوهره منه و مرده من زنم