2777
2789
https://www.ninisite.com/discussion/topic/10211945/%d9%85%d8%b9%d8%ac%d8%b2%d9%87-%d8%ae%d8%aa%d9%85 ...

این لینکی که گذاشتم واسه یه تاپیک ختم صلواته برای خیلی وقت پیشه دوست داشتی انجام بده

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر سیب برای شهید آقای علی جهانیاری

نذر میکنی که بعد اینکه به حاجتت رسیدی، ۴۰ تا سیب(یا حالا هر مقدار که خودت میخوای) بگیری و ببری سر مزار یه شهید دیگه توی شهر خودتون

این نذر ردخور نداره

نذر حضرت رقیه.نذر کن شبی که مربوط به حضرت رقیه اس به نیابت 14معصوم 14تا شیر و کیک بین بچه های هیئت پخش کن.من برای باردارشدن نذر کردم و بعد چند ماه باردارشدم.یه خانمه توی هیئت بهم گفت این نذر رو

ازدواج با فرد مورد نظر

اسی به اون تاپیکی که لینکشو گذاشتم سر بزن 

تاپیکیه که امام زمان هر کی رو دعوت کنه توش عضو میشه 

پشیمون نمیشی

نذر حضرت رقیه.نذر کن شبی که مربوط به حضرت رقیه اس به نیابت 14معصوم 14تا شیر و کیک بین بچه های هیئت پ ...

شب مربوط به حضرت رقیه کی هست عزیز؟

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
این تاپیک ک فرستادی چجوری میتونم واردش بشم میشه تگ کنی خود کاربر رو ؟

کاربرش دیر به دیر آنلاین میشه 

تو تاپیکش تگت میکنم بتونی وارد شی 

چند صفحه بخونی متوجه میشی به چه صورته

این تاپیک ک فرستادی چجوری میتونم واردش بشم میشه تگ کنی خود کاربر رو ؟

اسمتو تگ گردم ولی اگه برات اعلان نیومده میتونی رو لینک نگه داری گزینه ی باز کردنو بزنی