2777
2789
عنوان

حاجت دارها بیاید پر بازدید کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 38 پست
برات حمد خوندم و صلوات فرستادم شما هم واسه شغل و تحصیلم دعا کن مرسی ♥️

صلوات فرستادم و دعا کردم برات

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه میخوای بلاگر بشی😁

ن آزمون آموزگاری بود ک ی مرحله قبول شده بودم مرحله اخر رد شدم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
برات دعا کردم منم دقیقا یه حاجت مثل تو دارم ک مسیرمو عوض میکنه دعا کن برام

من نشد ک بشه انشاالله شما موفق بشین

سلام عزیزم من تاپیک شما رو که در مورد زگیل تناسلی بود خوندم میشه لطفا راهنماییم کنی ؟ حالم خیلی بده

بپرس سوالتو عزیزم 

عزیزم شما با چه روشی خوب شدین ؟

اصلاح با واجبی وقتی واجبی خشک میشد با دستمال لایه بردار زبر کشیدم روشون پماد و قرص اسیکلویر هر ۴ساعت

اصلاح با واجبی وقتی واجبی خشک میشد با دستمال لایه بردار زبر کشیدم روشون پماد و قرص اسیکلویر هر ۴ساعت

عزیزم من سوزوندمشون و قرص پاور فیت و جوشان ویتامین سی و هگزایم میخورم ولی باز جدید زده

بهم یه پماد داد گفت بزن روشون

خدآيا مَنو بِه عِشقم برسون 😔♥️