2777
2789

تنها چیزی که می‌تواند در یک روز گرم، آرامش را به خانه یا محل کارتان بازگرداند، یک کولر گازی باکیفیت است. اما آیا هر کولر گازی‌ای می‌تواند این نیاز را برطرف کند؟ قطعاً نه! ما در این مقاله، ما ۷ مدل برتر کولر گازی ۱۸۰۰۰ را بررسی و با یکدیگر مقایسه کرده‌ایم. اگر به دنبال اطلاعات جامع و شفاف برای خرید کولر گازی هستید، با ما همراه باشید.

شرایط مناسب استفاده از کولر گازی ۱۸۰۰۰ چیست؟

کولر گازی‌های ۱۸۰۰۰ به دلیل قدرت مناسبی که دارند، انتخابی محبوب برای فضاهای با متراژ متوسط به شمار می‌روند. اما این انتخاب زمانی بهینه است که دقیقاً متناسب با شرایط آب‌وهوایی، متراژ محیط، ارتفاع سقف و حتی محل نصب دستگاه باشد. برای مثال آیا می‌دانستید که یک کولر گازی که برای آب‌وهوای گرمسیری طراحی نشده باشد، نمی‌تواند کارایی خوبی در شهرهای جنوبی ایران داشته باشد؟ یا اینکه نصب دستگاه در محل اشتباه می‌تواند بازدهی آن را به‌شدت کاهش دهد؟

معرفی ۷ مدل از بهترین کولر گازی های ۱۸۰۰۰

ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم بهترین انتخاب را داشته باشید. در ابتدا، ۷ مدل برتر کولر گازی ۱۸۰۰۰ را در قالب یک جدول، مقایسه کرده‌ایم تا به شما دیدی روشن از تفاوت‌ها و ویژگی‌های اصلی هر کدام بدهیم. سپس، در ادامه هر مدل را به‌طور کامل بررسی خواهیم کرد و نکات کاربردی و شفاف درباره عملکرد، مناسب‌ترین مکان نصب و حتی شرایط ایده‌آل برای استفاده از این کولرها را در اختیارتان می‌گذاریم.

۱. خرید کولرگازی ۱۸۰۰۰ گری مدل یونیت Gree B’Comfort-P18H1-t1

۲. خرید کولرگازی ۱۸۰۰۰ هایسنس سرد و گرم مدل HRH-18TQ

۳. خرید کولر گازی ۱۸۰۰ پاکشوما سرد و گرم مدل MPB18CH

۴. خرید کولر گازی ۱۸۰۰ کنوود سرد و گرم مدل ACO 18

۵. خرید کولرگازی ۱۸۰۰۰ هایسنس سرد و گرم مدل HIH-18TG

۶. خرید کولر گازی ۱۸۰۰۰ کنوود سرد و گرم اینورتر

۷. خرید کولر گازی ۱۸۰۰۰ پاکشوما سرد و گرم مدل MPF-18CH

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول برق دوماه یکبار میاد یعنی تقریبا هشت میلیون؟کجایید شما؟

تهران

۳ماه تابستون والا ۳بار دقیقا پول برق دادیم دیگه نمیدونم کی ب کی میاد‌هردفه ام از ۳ونیم ب بالا اومد

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

تهران۳ماه تابستون والا ۳بار دقیقا پول برق دادیم دیگه نمیدونم کی ب کی میاد‌هردفه ام از ۳ونیم ب بالا ا ...

من همون با هزینه اش مشکل دارم الان تابستون امسال بازم تعرفه ها میره بالا واقعا خیلی زیاده 

من همون با هزینه اش مشکل دارم الان تابستون امسال بازم تعرفه ها میره بالا واقعا خیلی زیاده

اره هزینه زیاده

ولی خب راحته خیلی ام خنکه سه سوت خونه یخچال میشه

البته الانم ک زمستونه واسه ما باز یکسره روشنه رو حالت گرماس

اره هزینه زیادهولی خب راحته خیلی ام خنکه سه سوت خونه یخچال میشهالبته الانم ک زمستونه واسه ما باز یکس ...

آهان حالت گرمایشیش

اونکه اره خیلی خنکیش لذت بخشه ولی هزینه اش بالاست برامون

شما پولدارا باید استفاده کنید 🤣🤣🤣

آهان حالت گرمایشیشاونکه اره خیلی خنکیش لذت بخشه ولی هزینه اش بالاست برامونشما پولدارا باید استفاده ک ...

خب کمتر روشن کنید در کنارش کولر آبی بذارید

مثلا شبا کولر آبی روشن باشع

شب ک کازی و روشن میکنیم تا صبح یخ میزنیم ولی آبی شبا خوبه یخ نمیکنی