2777
2789
عنوان

خدامنو بکشه بچه ی شش ماه مو زدم😭😭

617 بازدید | 32 پست

بخدا دیگه نمیکشم نمیتونم دلم میخاد خودمو خفه کنم خسته ام 

بچم زیاد گریه نمیکنه ولی شبا تا بخابه جون بخ لبم میکنه همش گریه میکنه باهاش راه میرم ،بازی میکنم،تو گهواره میزارمش،فایده نداره خیلی خسته میشم 

دیشب ساعت ۱ خابید منم تا خابیدم شد ۲ 

نصف شبی بلند میشه چنان گریه میکنه شیرش میدم نمیخوره ،بغلش میکنم میشینم فایده نداره ،باهاش راه میرم نمیشه اصلا ساکت نمیشه برای ۱۰ دقیقه همینطوری تا دوباره بخابه منم چشام بسته هست اصلا باز نمیشه 

دیشب تا صبح ۴ بار بلند شده و گریه 

صبح ساعت ۷ بلند شده بود دوباره گریه منم دیگه اشکم در اومده بود زدم تو کمرش خیلی پشیمونم کاش دستم بشکنه 

شوهرم اصلا عین خیالش نیست اصلا بهم هیچ تو جهیزیه نمیکنه انگار اصلا من آدم نیستم اینم بیشتر کلافم میکنه 

خیلی خسته ام

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواهر من سه سال این بساطو داشت منم کمکش میکردم واقعا جفتمون کم نیاوردیم یه جاهایی درکت میکنم سخته ولی به بعدش فک کن که تو یه نی نی سالم داری مه قدرت گریه کردن داره 😍

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

عزیزم اون یه بچه اس چه توقعی ازش داری ؟

فک کردی بچه خودت فقط اینجوریه.

همه ما این دوران پشت سر گذاشتیم 

حرص شوهرتون سر اون بچه خالی نکن 

گناه داره طفل معصوم 

آدمی نباش که زورش به ضعیف میرسه 

آدمی باش که حقشو از کسی که باید میگیره 

باباش چ پس اونم کمک کنه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.