2777
2789
احمقن ودنبال تفرقه

درود به شرفت 

مردم ما ناآگاهن بخاطر رای گیری دامن میزنن به این برنامه های تفرقه

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله متاسفانه دیدین؟ انگار دشمن همیمواقعا زشته

متاسفانه کاش نمیدیدم 

میان تو روی هم دیگه توهین میکنن شرمم شد واقعا من الان گفتم چقدر مردم محترمانه میان بهم احترام میذارن تبریک میگن و عذرخواهی میکنن بابت همه ی رقابت ها انوقت اینا؟؟

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

اسکرین گرفتم میفرستم برانی نی یار

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تاپیک من بود فکر کنم خیلیم بهم برخورد

نباید میزدی دختر خوب 

دیگه گلم تاپیک اینجوری دلخوری هم داره مردمم که رسما داشتن تیکه پاره  میکردن همو 

من میتونم به شما درخواست دوستی بدم؟صحبت کنیم اینجا نمیشه 

قصد بی احترامی ندارم گلم فقط درباره اقای پزشکیان 

متاسفانه کاش نمیدیدم میان تو روی هم دیگه توهین میکنن شرمم شد واقعا من الان گفتم چقدر مردم محترمانه م ...

بله 

انگار نه انگار همه ایرانین 

ایشون آقای پزشکیان هم خودشونو رئیس جمهور همه میدونن ولی ما انگار یار کشی میکنیم 

تفرقه و توهین چه فایده داره آخه؟🙄

از صبح سرم درد میکنه با این بحثا 

یه عده چند تا کاربری دارن و فقط هدفشون ناراحت کردن بقیه اس 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بله انگار نه انگار همه ایرانین ایشون آقای پزشکیان هم خودشونو رئیس جمهور همه میدونن ولی ما انگار یار ...

وای دقیقا رییس جمهور همه شدن چه عده ای که واجد شرایط نیستن چه اونایی که رای ندادن چه رای شون آقای جلیلی بوده همه

همونی که گفت ترکا رو از زمان قاجار شناختیم یه تخته شون کمه ؟ دیدم اره

اینا هیچ فرقی با تجزیه طلب و فلان گروهک ندارن حتی به حماقت ، صدها ادم اومده و رفته ایران برقراره و بابتش خون داده تو کل تاریخ

اینا سر کی و کی افتادن به جون هم انگار صندوق طلا پشت سره

عجب 
همونی که گفت ترکا رو از زمان قاجار شناختیم یه تخته شون کمه ؟ دیدم ارهاینا هیچ فرقی با تجزیه طلب و فل ...

باور کن یه عده لعنتی از این دعوای مردم میخوان سو استفاده کنن به برنامه هاشون پر و بال بدن میخوان تفرقه و تجزیه اتفاق بیفته

باور کن یه عده لعنتی از این دعوای مردم میخوان سو استفاده کنن به برنامه هاشون پر و بال بدن میخوان تفر ...

مردم دشمن داشتن ایران رو به مسخره میگیرن ، به خدا ایران تو کل تاریخ همیشه دشمنها داشته که به هر طریقی اسیب زدن حتی تو لباس دوست حتی با کلمات و جملات عادی و نفوذی

چاره اش فقط خوندن تاریخه

مردم به مسخره میگیرن

عجب 
مردم دشمن داشتن ایران رو به مسخره میگیرن ، به خدا ایران تو کل تاریخ همیشه دشمنها داشته که به هر طریق ...

امان امان از مردم ناآگاه و بی خرد 

امیر کبیر میگفت: اول فکر میکردم کشور یک وزیر دانا میخواهد 

پس از مدتی فکر کردم کشور باید شاه دانایی داشته باشد 

اما به این نتیجه رسیدم که کشور باید حتما مردم دانا داشته باشد 

مردمی که خودشون با این تفرقه ها زمینه ی نابودی خودشون رو فراهم میکنن مستحق نابودیست با اینهمه بی خردی