2777
2789

پسرم مهر میره پیش دبستانی خیلی دوس دارم واسه بچه ی دوم اقدام کنم ولی شوهرم راضی نمیشه 😭😭😭

از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم     
خب چرا راضی نمیشه؟

کلا اگه به اون بود هنوز پسرمو هم نداشتم میگه بچه چیه واسه خودمون خوش باشیم (البته الان عاشق پسرمه)

از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وضع مالیتون خوبه؟شاید بخاطر وضع مالی مخالفه 

خوبه خداروشکر نه کلا بچه دوس نداره ولی من عاشق بچه ام 

یکی از فانتزی هام اینه که شوهرم بگه بچه میخوام😔😔چجوریه که مردای دیگه همه از زنشون بچه میخوان ؟؟؟

وای دقیقا برعکس،مایین

شوهرم هی میگه باید دوتا داشته باشیم

البته نه الان مسگه پسرمون مدرسه رفت باید اقدام کنیم برای دومی

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
وای دقیقا برعکس،مایین شوهرم هی میگه باید دوتا داشته باشیم البته نه الان مسگه پسرمون مدرسه رفت باید ...

ومنم مخالفت میکنم

خیلی بچه داری سخته 

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

ی عروس نی نی سایتی اینجا گفته مادرشوهرش کاندومشونو سوراخ میکرده چن نوه میخاسته😁

توهم سوراخ کن😆

به نام خدا همون راد هستم دیگه هرکی نشناخت کم سعادتی از خودشه بههههلهههه😎
کلا اگه به اون بود هنوز پسرمو هم نداشتم میگه بچه چیه واسه خودمون خوش باشیم (البته الان عاشق پسرمه)

بیکاری عزیزم نه ماه حاملگی سختی ش رو به جون بخری 

کاش همسر منم مث شما فک می کرد ،و دیگه بچه ازم نمی خواست 

ومنم مخالفت میکنم خیلی بچه داری سخته 

والا من از هر کی میپرسم همه میگن شوهرامون بچه میخوان ما قبول نمیکنیم.اینم شانسه منه

ی عروس نی نی سایتی اینجا گفته مادرشوهرش کاندومشونو سوراخ میکرده چن نوه میخاسته😁 توهم سوراخ کن😆

اخه ما طبیعی جلوگیری میکنیم😅😅

بیکاری عزیزم نه ماه حاملگی سختی ش رو به جون بخری  کاش همسر منم مث شما فک می کرد ،و دیگه بچه از ...

یعنی دیگه بچه نیارم؟حیفه اخه

خب اگه شوهرت نخواد واسه تو هم یخت میشه چون ممکنه تو بارداری یا بعد زایمان و نوقع بچه داری اصلا کمکت نکنه و بگه من که بچه نمیخواستم

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖