2777
2789

مدام از ادما پرس و جو میکنی و نظر میخوای....همه فقط میگن نکن نرو و ..... کلا همه نهی میکنن .... میگی پس چه کنم میگن خودت میدونی! ادم خیلی کاراشو باید خودسر بکنه بره

به امید روز های بهتر ادامه میدم....

درسته واقعا من سر شغل قبلیم خیلی اذیت شدم هردفه‌میخواسم بیام بیرون هی میگفتن نرو بمون اله بله 

هم عمرم رفت هم‌عصبی استرسی شدم 

هم تجربه بد ت ذهنم موند 

میومدم بیرون حداقل این چیزا ت ذهنم نبود دیگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من آزمون استخدامی معلمی قبول شدن همه میگن نرو حتی خواهر خودم 

بعد بهش گفتم احی بیا خودتم سال بعد شرکت کن میگه شاید شرکت کردم خب پس چرا ب من میگی نرو

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
درسته واقعا من سر شغل قبلیم خیلی اذیت شدم هردفه‌میخواسم بیام بیرون هی میگفتن نرو بمون اله بله هم عمر ...

منم کنکوریم....همش میگن این بده اونم بده.....پس چی بخونم؟ چی موند دیگه....همش که بده

اصلا استعدادها روحیه ها و علایق و شرایط فرق میکنه 

به من میگن برو معلم شو خیلی میگنا 

ولی خودن میدونم روحیه ام طوری نیست بتونم بچه ها رو تحمل کنم 

ولی خب از اونور جیزی که به روحیه ام میخوره دوست دارم برم

میگن نه چمیدونم به درد نمیخوره توش پول نیست اشباع شده و و و 

خب با اعصاب خوردی برم سرکلاس کله های بچه رو بگیرم آخر هم اخراجم کنن یا خودم استعفا بدم؟

یا سر همون تلاش کنم آخر یه چیزی به تورم بخوره 

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

بخدا من آزمون استخدامی معلمی قبول شدن همه میگن نرو حتی خواهر خودم بعد بهش گفتم احی بیا خودتم سال بعد ...

همون....خودشون جای ما بودن دو تا پای دیگه هم قرض میکردن با شووق میرفتن سر کار مورد نظر

اصلا استعدادها روحیه ها و علایق و شرایط فرق میکنه به من میگن برو معلم شو خیلی میگنا ولی خودن میدونم ...

دقیقا....خودم میدونم ادم اون کار نیستم دیگه.....چرا انجام بدم

دقیقا....خودم میدونم ادم اون کار نیستم دیگه.....چرا انجام بدم

برو همون چیزی که فکر میکنی روحیه و استعدادتان و شرایطتت توشه

حتی اگر کار نباشه براش

اگر تلاش کنی یا احتمال داره پیشرفت کنی

یا اگر اتفاقی نیوفتاد نمیگی تلاش نکردم 

و بعد ۱۰ سال کار اعصاب خوردی تازه بیای بیرون و بگی حالا چکار کنم؟

تو ۵ ۶ سال سر اون تلاش کنی ۹۰ درصد نتیجه میگیری

اکر نگرفتی بهت قول میدم انقدر تجربه داری که بتونی بری کارهای دیگه مربوط به اون بخش و سریع قبول بشی

یکی رفته بود پرستاری خونده بود دید دوست نداره 

سر امتحان پزشکی از خیلی کنکوری ها راحت بود شرایطش 

یا دیدم طرف تا یازدهم رشته ریاضی بود 

سر این مسئله وقتی دوازدهم رشته اش رو عوض کرد

خیلی کمکش کرد رتبه کنکورش بره بالا

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛