2777
2789
عنوان

خاهش میکنم بخونید

150 بازدید | 14 پست

دوستان ی کمکی میخوام ازتون 

من قبلا پسرعموم خاستگارم بوده و مامانم راضی نبود خودمم هم همینطور 

الان ۸سال گذشته من ازدواج کردم بچه هم دارم 

حالا دایبم از دخترعموم خوشش اومد بعد مامانمو خالم رفتن از زنعموم خاستگاریش کردن زنعموم عقده اون جریان داشت ووایساده تیکه انداختن  که چراتو دختر ندادی بما و ازاینحرفا 

ولی بعدگفته با داداشاش صحبت کنم بهتون جواب میدم

حالا داییم پشیمون شده میگع اختلاف سنیمون زیاده کلا کنسل کنید،،، 

این وسطم مامانم نمیدونه چکارکنه میگه اگه جواب مثبت بدن چی!؟؟ چطوری بهش بگم منتفی شده چه راهی براش بیارم ک ناراحت نشن 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
وا داییتون قبلش مگه نمیدونست سنشونو خیلی زشته

من فکر میکنم کسی پشیمونش کرده احتمالا همین خالم ک رفته با مامانم اخه میگفت اصلا قیافشم جالب نیست دختره

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب دایی داری ها  
دایی من بود میگرفتم انقد میزدمش تا بفهمه دختر مردم بازیچش نیست مخصوصا دختر عموم که روش خیلی حساسم 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

کاشکی از ازدواج فامیلی دست بکشید !این همه آدم

بخدا من خیلی بهشون گفتم نکنید اینکارو داییم اصلا حرفش حرف نیس واقعا اعصابم خرابه الان همه چیم افتاده گردن مامانم خیلی اعصابشخرابه بنده خدا

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
عجب دایی داری ها دایی من بود میگرفتم انقد میزدمش تا بفهمه دختر مردم بازیچش نیست مخصوصا دختر عموم که ...

مامانمو خالم فقط رفتن با زنعموم صحبت کردن اجازه بگیرن واس خاستگاری

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مامانمو خالم فقط رفتن با زنعموم صحبت کردن اجازه بگیرن واس خاستگاری

میدونم منم یه بار این اتفاق افتاد داییم گفت دختر عمومو میخواد و اینا ما هم که چون میدونستیم اخلاقش بدتر از دایی توعه مثل باده همه جا میوزه گفتیم نمیشه و نمیدن و تمام ای کاش نمیرفتین من که مامانم اینجوری خودشو راحت کرد فقط دعا کنید بگن نه
داییت شرایط ازدواج داره که به خاطر اونم شده بگن حتما بیایید ؟

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

میدونم منم یه بار این اتفاق افتاد داییم گفت دختر عمومو میخواد و اینا ما هم که چون میدونستیم اخلاقش ب ...

وای دقیقاااا منم گفتم نکنید اینکارو گفتم پشیمون میشه مامانم گفت گناه داره عب نداره سنگ جلوش نندازم 

داییم گلفروشی داره وخونه داره شرایطش خوبه قدبلند وقشنگه ولی  ای اخلاقش خیلی بدهههه اره کاشکی قبول نکنن بگن کوچیکهههه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
میدونم منم یه بار این اتفاق افتاد داییم گفت دختر عمومو میخواد و اینا ما هم که چون میدونستیم اخلاقش ب ...

اگ قبول کنن چی بگیم ما  چطوری مامانم ب زنعموم بگه ک ناراحت نشه 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

اگر جواب مثبت برای خواستگاری رفتن دادن، با داییت برید حتما، ولی وقتی دو نفره میشن که باهم صحبت کنن داییت یه چیزی بگه که دختر عموت روش حساسه و بخاطر اون خودش بگه نه، مثلا اگر روی کار حساسه داییت بگه من نمیزارم کار کنی، یا نمیزارم تنها بدون من جایی بری، 

اینجوری چون خود دختر عموت میگه نه، حرمت ها حفظ میشه کسی هم ناراحت نمیشه

اگر جواب مثبت برای خواستگاری رفتن دادن، با داییت برید حتما، ولی وقتی دو نفره میشن که باهم صحبت کنن د ...

میدونی چیه میخان کلا ب اون مرحله خاستگاری نرسه 

براهمین نمیدونیم چطوری راهش بیاریم کاشکی قبول نکنن بگن نه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨