2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمونه

342 بازدید | 15 پست

سلام دوستای گلم فردا سالگرد ازدواجمونه و تولد من هم هست، هرسال شوهرم برام کادو وکیک میخره و سوپرایزم میکنه ولی من نه 

امسال میخوام منم سوپرایزش کنم ولی واقعااااا هیچ ایده ای به ذهنم نمیرسه 

شوهرم ساعت 3ظهر از سرکار میرسه خونه تااون موقعه اخه من چیکار کنم؟

وهمچینین اگه پیام تبریک خوب وعشقولانه دارین بدین 

فک نکنم زمان زیادی داشته باشی واسه سوپرایز کردن

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم زمان زیادی داشته باشی واسه سوپرایز کردن

چرا 9 صبحم بیدار بشه 6 ساعت وقت داره😐😐😐مگه میخاد بمب بترکونه😆😆😆 یه کیک و تزیین و کادو سرهم دوساعت میشه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
سوپرایزم نکردم نگردم لااقل یه کاری بکنم  چندروزی خونه مامانم درگیر اسباب کشی بودم اصلا وقت نکر ...

منم فردا سالگرد ازدواجمه ..من واسه شوهرم یه پازل هزارتیکه ای خریدم نمایی از شهر لندن..اونم یه عروسک باحال.وقتی بازل تموم شه چسب میزنم قاب میکنم یادگاری

خیلی ام جنبه سرگرمی داره و باحاله

هزینه ای ام نکردیم..کلی ام ذوق کردیم

اگه مطمئنی که کیک میخره کاپ کیک درست کن شما.

رو یکیش طرح پیرهن مردونه با کراوات بزن رو یکیش طرح لباس عروس رو یکیش انگشتر رو یکیش HA رو دوتاشم حرف اول اسماتون

کادو هم بخر یه چیزی

ترو خدا غزل صدام کنید😉 وگر نه ناراحت میشما

به نظرم برو آرایشگاه و به خودت برس،یه چیزی هم کادو بگیر ،همین کافیه،آرایش +لباس مجلسی و موی شنیون منظورمه،چون ماها معمولا برای عروسی این کارو میکنیم نه برای شوهر ،خیلی سورپرایز میشه 

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه
منم فردا سالگرد ازدواجمه ..من واسه شوهرم یه پازل هزارتیکه ای خریدم نمایی از شهر لندن..اونم یه عروسک ...

با حاله شوهر منم عاشق پازله ولی با بچه سخته خوشم اومد 

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
میتونی خونه روتزیین کنیدی کیک وی کادوهم بخری یامیتونیدبریدبیرون ی جارورزروکنی کیکم سفارش بدی😊😊

میترسم اون سفارش داده باشه اخه عصر رفت بیرون خیلی طول کشید برگشتنش و بعد برگشتش خیلی سر ذوق بود مثل هرسال که همین کارارومیکنه میفهمم

میترسم اون سفارش داده باشه اخه عصر رفت بیرون خیلی طول کشید برگشتنش و بعد برگشتش خیلی سر ذوق بود مثل ...

😄😄😄خب توکیک نخرکادوی خوب ک خوشش بیادوی جای خوب ک دوس داره رورزروکن