2777
2789

فکر کنم باید با روانشناس کودک صحبت کنی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم خودم به ذهنم نرسیده بود 😘

خواهش میکنم. دختر منم یکسال و نیمشه، ولی تازگیا جیغ میکشه. سعی میکنم بی تفاوت باشم تا از سرش بیفته

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه ماهم همین فکر میکردیم اما هنوز امیدمون از دست ندادیم 😔🤣

البته اینم بگم خودمم دست کمی ازش ندارم پا به پاش تو خرابکاریا همراهیش میکنم 🤪😉بچه بودم همه میگن از این بدتر بودم،،الانم باز کودک درونم خیلی فعال 😂

اره دقیقا اینم تازه یاد گرفته جیغ

مو به تنم سیخ میشه

چقدرم صداشون تیزه

بیش فعالی تعریف و شرایط داره. سریعا نگین که بچه بیش فعاله. گاهی رفتارهای بچه ها ناشی از اتفاقاتیه باهاش برخورد دارن. اینم داخل پرانتز بگم که استرس و روحیات مادر در این سن به سرعت و به صورت تله‌پاتی به فرزند منتقل میشه. 

برای تشخیص بیش فعالی الان زوده. شما سعی کنین بازیهایی که لازمه دست درگیر بشه براش در نظر بگیرین. برای هر روز برنامه های متفاوت داشته باشین. سعی کنین روند فعالیت رو هر چند دقیقه به مسیر دیگه ای منحرف کنین. 

بچه هایی که شروع به اذیت کردن میکنن اینها در واقع از انجام یک فعالیت زود خسته میشن چون اکثرا بهره هوشی بالایی دارن و کارها رو زود یاد می‌گیرن و زود انجام میدن و تکرار اون کار براشون حوصله سر بره پس به دنبال هیجان نامناسب میرن. 

حتما با روانشناس کودک هم مشورت داشته باشین.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.