2777
2789
عنوان

پسر کوچیکتر واسه ازدواج

103 بازدید | 11 پست

سلام

یه خواستگار دارم از خودم یک سال کوچیکتره. تقریبا شیش ماهه پیگیرن. خودش و خانواده‌ش هی میگن سن واسه ما مهم نیست.

ولی من به خاطر سن‌ش دو دلم. نظری/تجربه‌ای دارین؟

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

خب اشکال که نداره، اما من به شخصه نمی‌پسندم، یک جورایی باید مرد برای زن تکیه گاه باشه، چون زن زایمان داره، زودتر از مرد شکسته میشه، اون موقع است که پیری تو چهره، آشکار میشه، و مرد شادابه، اون موقع خودش را بالا میدونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا مهن نیست طی زندگی یادتون نمیافته که ایشون کوچک هستن..اونم یکسال..الان مشاورا تا ۶ سال بزرگتر بودن زن از مرد رو هم مشکلی نمیدونن...اگه واقعا دوسش داری از این مساله چشم پوشی کن مشکل بزرگی نیست

خب اشکال که نداره، اما من به شخصه نمی‌پسندم، یک جورایی باید مرد برای زن تکیه گاه باشه، چون زن زایمان ...

ولی به نظرت حرفت غیرمنطقی نیست چون بالاخره یه زمانی زن پیر میشه و در هر صورت شکسته میشه

من یه خواستگار داشتم هر دو مال یه سال بودیم با این تفاوت من خردادی بودم خواستگارم آبانی به خاطره این که ۶ماه ازش بزرگ بودم بهم می گفت تو ازم بزرگی بعدا بهم زور نگی؟؟!!!

در حالی که خودش وخانواده اش خیلی پیگیر  ومشتاق  بودن

جواب رد دادم

ببین حتما با پسره آشنا شو اگر دوست داشت اگر مشکل اخلاقی مثل پسرای بچه ننه نداشت هیچ موردی نداره

من زن داداشم ۴ سال تقریبا بزرگتره الان ۷ ساله ازدواج کردن خیلی عاشق همن 

ولی به نظرت حرفت غیرمنطقی نیست چون بالاخره یه زمانی زن پیر میشه و در هر صورت شکسته میشه

شاید عزیزم، شما درست میگی، اما همین اتفاق برای دوست خودم افتاده،دوستم دو تا بچه شیر به شیر داره، بلاخره کارهای خونه، و کار بچه ها که زیاده، باعث شده، دوستم یکم صورتش افتاده بشه، الان شوهرش  برگشته بهش گفته، کاش چند سال از من کوچکتر بودی، هر جا دوستام میبین با هم هستیم، میگن خودت خیلی سر حال هستی، اما زنت نه، 

دوستم میگه این حرف ها باعث شده، نسبت به من سرد بشه، شغل شوهرش هم آزاده، بلاخره با خانم ها سر و کار داره، زندگیش شده همش استرس 

شاید عزیزم، شما درست میگی، اما همین اتفاق برای دوست خودم افتاده،دوستم دو تا بچه شیر به شیر داره، بلا ...

ولی یه چیزی بگم به نظرم مشکل از شوهرشه

شوهرش آدم سالمی نیست زنش هم دوست نداره انگاری وگرنه اینجوری که هیچ پیرمرد و پیرزنی نباید تا پیری ازدواجشون دوام بیاره و همه ی خانما بعد ۴۰...۵۰ باید برن و یه جوون بیاد جاشون

شاید عزیزم، شما درست میگی، اما همین اتفاق برای دوست خودم افتاده،دوستم دو تا بچه شیر به شیر داره، بلا ...

چون بالاخره نمیشه که همیشه آدم جوون بمونه 

همیشه هم مثل سوپر مدلا نیستن بالاخره روزای خوب و بد داره یه آدم