یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥 میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
دادگاه هیچ موقع حق مظلوم نمیدن چون مظلوم براشون کیسه پوله
طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐ خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است
انضاتون نوشتید تراپیست،اگه اینجوری چرا فکر میکنید به ته خط رسیدیت؟
طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐ خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است
انضاتون نوشتید تراپیست،اگه اینجوری چرا فکر میکنید به ته خط رسیدیت؟
عزیزم نوشتم تراپیستم این جمله رو گفته نه خودم
❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥 میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
میدونم تراپیستتون گفته ،منظورم اینه با داشتن تراپیست چه جوری به ته خط رسیدید؟
میدونم تراپیستتون گفته ،منظورم اینه با داشتن تراپیست چه جوری به ته خط رسیدید؟
یه وقتایی میبینی تمام ادمای اطرافت باهات حرف میزنن اما فقط توایی که اون شرایطو میدونی درک کنی.قصه ی من خیلی غم انگیزه.اینکه ۲۳سال با اعتماد و صداقت کامل زندگی کنی ولی طرفت با یه سناریوی ساختگی از طرف یه خدا نشناس همه شو زیر پا بزاره و باورت نکنه و وارد بازی کثیف دشمن دوست نما بشه.هیچ زخمی از این بدتر نیست که به جرم ناکرده محکوم بشی
خواهرم زندگی من دقیقا عین شماست.بعداز ۱۵ سال زندگی به خیانت چندین ساله شوهرم پی بردم.دوتا بچه دارم.اولش شکایت کردم اما فعلا پیگیری نکردم.البته اداره ایی که کار میکرد رفتم ابرو زن رو ریختم.یکبار تلفنی فقط حرف زدم باهاش و انکار کرد و من نفرینش کردم.الانم من و بچه هام چند ماهه تنها زندگی میکنیم