2777
2789
خواهرم زندگی من دقیقا عین شماست.بعداز ۱۵ سال زندگی به خیانت چندین ساله شوهرم پی بردم.دوتا بچه دارم.ا ...

شما زود اقدام کردید برا تلافی ،چون هنوز روحتون توان پذیرش این فاجعه نداشت کارشما شبیه خودکشی هست که روح سرگردان میمونه 

باید یه مدتی زندگی می‌کردید به روحتون فرصت سوگواری می‌دادی و کم کم جوری شوهرتون از روح و جسمتون خارج میشد که خودتون از خونه بیرونش میکردی 

کمی به خودت فرصت بده به پیامها و رابطه سعی کن فکر نکنی ،یه کاری براخودت جور کن سعی کن زندگیت بدون سروصدا ادامه بدی ،شوهرت احتمال زیاد برمیگرده حتی اگه زمان ببره ولی شما به زندگیتون ادامه بدید انگار شوهرت رفت مسافرت خارج برا کار کردن 

سعی کنید دیگه کسی وارد ماجراتون نکنید ارتباطاتتون با فامیل و خانوادتون کمتر کنید که عذاب نکشید 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما زود اقدام کردید برا تلافی ،چون هنوز روحتون توان پذیرش این فاجعه نداشت کارشما شبیه خودکشی هست که ...

چقدر حرف هاتون التیام دهنده و آرام بخش هست.اره زود اقدام کردم چون حالم اصلا دست خودم نبود و انگار تو رویا بودم.یه مدت دارو اعصاب هم خوردم اما قطعش کردم چون داشتم بی رویه چاق میشدم.فعلا که من و بچه هام تنهایی زندگی می‌کنیم و اون خونه مادرشه.جالبتر این هست بچه ها بهش میگن برگرد خونه بهشون میگه مادرتون مهریه ببخشه برمیگردم.ولی من هرگز این کار رو نمیکنم مگر دیوانه ام مردی که بهم خیانت کرده مهریه ببخشم تازه به قول دکترم گفت بگو مهریه مو باید زیادش کنی تا باهات زندگی کنم.

چقدر حرف هاتون التیام دهنده و آرام بخش هست.اره زود اقدام کردم چون حالم اصلا دست خودم نبود و انگار تو ...

برا زندگیت زمان تعیین نکن،نه دکتر نه پدر و مادر هیچ کسی حال روحیت درک نمیکنه چون اونها از عقل استفاده می‌کنن و شما ازقلب

به خودت و شوهرت فرصت بده ،اصلا اصرار به بازگشت نکن چون داره سو استفاده می‌کنه

به زندگی عادیت ادامه بده،حتی چندماهم گذشت اشکالی ندارد 

دکتر و دارو فقط حالت بدتر می‌کنه 

(من کامل درکت میکنم چون اوضاعی مثل شما دارم فقط خدا خواست اوایل کمی محتاط تر بودم هرچند طرفم بیشرفی به حداعلی رسوند ولی اجازه دادم هرچی زمان خودش اتفاق بیافتد چهارسال با خانوادم قطع رابطه کردم که بتونم جوری زندگی کنم که سوهان روح شوهرم و اون عفریته باشم ،هرچند از نظر روحی داغونم ،ولی هنوز باهاشون کار دارم)

شماهم دیگه به برگشت شوهرت اصرار نکن مطمئن باش خودش برمیگرده ،اون کفتر جلد خونه خودته 

کم کم وقتی از نظر روحی قوی شدی میتونی زندگیت بسازی 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
برا زندگیت زمان تعیین نکن،نه دکتر نه پدر و مادر هیچ کسی حال روحیت درک نمیکنه چون اونها از عقل استفاد ...

ممنون عزیزم از راهنمایی هات .همه ی حرفهات درست و دقیق هست.پیشنهاد دوستی دادم اگه اشکالی نداره لطفا قبول کنید گاهی ازتون کمک بخام.ممنونم