2777
2789

منم خواستم باهاش دوست اجتماعی باشم مثلا به عنوان هم باشگاهی

بعد دیدم نه این خیلی بد نگا میکنه و فلان

اونوقت دوستم گف این چقدر هیزه این زن داره ها یه وقت خر نشی باش اوکی شی

حس بدی دارم نسبت به خودم

اکثر مردا نگا میکنن    یکی رو کم یکی رو بیشتر  جو نگیرین

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

اینم بگم فک نکنید فقط با اون خواستم دوست شم باشگاهمون دو مختطه 

بعد حای پیرمرد ۵۰ ساله ام هست که باهاش دوستم

و حتی زن سن بالا

خواستم با اینم مثل بقیه باشم مثلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر مردا نگا میکنن یکی رو کم یکی رو بیشتر جو نگیرین

خیلی بد نگا میکنه هی رد میشه از کنارم نگا میکنه

بعد هی میخواد صحبت کنه باهام بزور

دوستمم بهم گف این هیزه و قلان

خیلی بد نگا میکنه هی رد میشه از کنارم نگا میکنهبعد هی میخواد صحبت کنه باهام بزوردوستمم بهم گف این هی ...

خب محلش نزار 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
من که اصلا محل نمیدم قشنگ حرف میزنه من رومو میکنم اونور حس میکنم رفتارم زشته ولی

روتو نکن اونور  ولی بهش هم نگا نکن  ب در و دیوار پشتش نگا کن  و اصلا نخند     بخندی یعنی بهش چراغ مثبت میدی    اصلا نخند

روتو نکن اونور ولی بهش هم نگا نکن ب در و دیوار پشتش نگا کن و اصلا نخند بخندی یعنی بهش چراغ مث ...

نه بابا انقدر خسته میشم که کل تایم رو زمین ولو ام ۰شام بسته اس

ببین مطمن نبستم زن داشته باشه آخه استادمون هی مثلا میگه فلانی خیلی تلاش‌میکنه و 

سن و سالشم نمیخوره

بعد لین دختره برگشت گف زن داره حس بدی بم دس داد