2777
2789

۲۱ ام کنکور دارم بخاطر افسردگی بعد از نهایی ول کردم فقط ی هفته وقته انسانیم

دیگه نمیشه کاری کرد نه؟😭😭😭یکسااال خوندم حیف

رفتم جعبه قرص برداشتم بخورم مامان بابام خونه نبودن خواهرم کلاس هفتمه جیغ میزد نکن تروخدا دلم سوخت براش نخوردم 

اگ قبول نشم خیلی دلیل ها داره ک بزنم خودمو بکشم پشتم نمیمونم میفرستنم ازاد ک تااخر عمرم زجرم میدن

حرف بزنین باهام قلبم اینقدر سنگینه سکته نکنم:)

همدردیم منم تو فکرشم

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روزی متوجه میشی همه چیز درس نبوده و این کنکور وامونده بدبختمون کرده 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

عزیزم میدونم باورت نمیشه اما یه روز به این نتیجه میرسی درس فقط یه جنبه از زندگی بود و یک سال عقب جلو افتادن اصلا اهمیتی نداشت. حتی دانشگاه آزاد هم دانشگاه بدی نیست. بهت قول میدم تک تک حرفام رو تجربه کنی. یک هفته وقت داری مباحثی که میدونی توش خوبی رو دوره کن. مطمئن باش رتبه خوبی میاری و دیگه هم این حرفا رو نزن. جون تو عزیزترین چیزیه که توی این دنیا هست. مراقب خودت و خواهرت هم باش. تو الگوی اونی. بهش قوی بودن، با اعتماد به نفس بودن، شجاع بودن و مقاومت کردن رو یاد بده. امیدوارم خبر قبولی در رشته و دانشگاهی که دوست داری رو بهمون بدی. موفق باشی.

حقوق

باور کن قبول میشی 

بشین این مدت باقی مونده مباحثی که خوندی رو یه مرور خوب بکن خیلی تاثیر داره . من پارسال کنکور دادم موقع نهاییا به حدی استرس داشتم که نمیتونم توصیفش کنم . استرس کنکور یه چیز طبیعیه به خاطر یه همچین حالی که نود درصدمون تجربش کردیم یا میکنیم نباید به خودکشی فکر کنی . 

نکن عزیز من 

فکر کردی با خودکشی چیزی درست میشه ؟

حیف تو نیست ؟

دلت واسه مادر و پدر و خواهرت نمیسوزه؟

این چند روز هم با آرامش بخون ان شاءالله هر چی به صلاحته برات رقم میخوره 

به خدا توکل کن

هیچی هیچی ارزش خودکشی نداره 

ماچ بهت🌼😘

چه حال آشنایی ...

خوب درکت میکنم ولی قضیه من واسه کنکور اردیبهشته

فقط میتونم بگم بگرد خودتو پیدا کن علاقه ها تو پیدا کن میدونم البته ک تو حالی هستی ک ب هیچی علاقه نداری

بیشتر دردت ب خاطر حرفای مردمه وگرنه اگ خودت باشی و خودت ک نمیگی خودمو میزنم میکشم اوکی ی راه دیگ برای رسیدن ب هدفم پیدا میکنم

و ی دلیل دیگش اینه ک ب خاطر کمالگرایی زدی عزت نفس خودتو کشتی دختر خوب

فقطط بدون همه این سختیایی ک داری بهت میگذره فقط خودتی و خدات بعد میفهمی بقیه هیچ جای زندگیت نیستن حتی عزیز ترینات

اونا موقع زجه هات نبودن ک بعد بخوان راجع ب کنکورتو شغلتو علاقت حرف بزنن

اونا جای تو قرار نیس دانشگاه برن

اونا قرار نیس مخارج آیندتو بدن

اونا قرار نیس جای تو ۱۲ ساعت کار کنن

ی جا خیلی قشنگ نوشته بود

میگف این مردم موقع تشییع جنازت نمیان اگ بارون و برف بیاد بعد تو ب این فک میکنی چی میخوان بگن دربارت 

پاشو ب خودت برس ب پوستت ب غذایی ک میخوری

و 

حتماااا ورزش کن تا استرست کم بشه

میدونم سخته ولی خودتو مجبور کن تو همون اتاق ورزش کنی

و 

بنویس

هرچی تو دلته بنویس 

انقدر بنویس تا مغزت خنک بشه

اینا رو خودم امتحان کردم

برات آرزوی خوشبختی میکنم:)