2777
2789

علاقه

رشته کارشناسی چی بود؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

لیسانس کامپیوتر دارم

ارشد روان دانشجو دکتری روان

برای هر دو باید کلی توانمند باشی تا پول در بیاری

و کلی هم خرج داره تا به توانایی برسی

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیسانس کامپیوتر دارمارشد روان دانشجو دکتری روانبرای هر دو باید کلی توانمند باشی تا پول در بیاریو کلی ...

امکانش هست راهنمایم‌کنید

برای ارشد چطور تغییر رشته دادید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

لیسانس کامپیوتر دارمارشد روان دانشجو دکتری روانبرای هر دو باید کلی توانمند باشی تا پول در بیاریو کلی ...

واسه ی روانشناسی که میخواد به مطب زدن برسه چقد باید هزینه کنه؟ مگه نباید همون تحصیلات دانشگاه رو ادامه بده تا به دکترا برسه؟

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

شما فرض کن ارشد داریمیخوای بری شرکت؟ دفتر بزنی؟شما الان یک انسان بالغ هستیفکر کن بعد قدک بردارسبک سن ...

من از کسایی که تجربه داشتن نظر خواستم نه شما که هیچی نمیدونی

واسه ی روانشناسی که میخواد به مطب زدن برسه چقد باید هزینه کنه؟ مگه نباید همون تحصیلات دانشگاه رو ادا ...

من‌ رفیقم خواست این‌کارو‌کنه مجبور شد یه بار دیگه کارشناسی بخونه ایشونو نمیدونم

بنظرت تو این عصر قرن ۲۱ با سیطره هوش مصنوعی و این اوضاع مالی خ.ب و عالی کشورمون میشه فقط به علاقه بس ...

بلللههههههه 

هوش و علاقه. بهترین موفقیت و برات دارن

من‌ رفیقم خواست این‌کارو‌کنه مجبور شد یه بار دیگه کارشناسی بخونه ایشونو نمیدونم

عه یعنی هیچ شانسی نیست ؟ من دلم میخواد روانشناسی بالینی توی دانشگاه بخونم و اینکه واقعا نیاز دارم ک واسه خودم درآمد داشته باشم 🙂💔یعنی نمیشه از طریق روانشناسی ب درآمد رسید؟

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

عه یعنی هیچ شانسی نیست ؟ من دلم میخواد روانشناسی بالینی توی دانشگاه بخونم و اینکه واقعا نیاز دارم ک ...

نه خیر عزیزم 

اطلاعات غلط نوشتن برات 

من خودم کارشناسی روانشناسی خوندم 

و توی مقطع ارشد هزار تا آدم دیدم که یه رشته دیگه بودن و الان ارشد روانشناسی میخونن و خوندن

فنی بودن مهندسی صنایع بودن 

روانشناسی رشته شناوره 

از هر رشته ای میشه رفت دیگه 

مملکت بی صاحبه دیگه