2777
2789
عنوان

بیاین گپ بزنیم😊

55 بازدید | 12 پست

من کلا تاپیک نمیزنم زیاد چون درگیر درس و زندگیم ولی امروز واقعا بیکار بودم هی دارم تاپیک میزنم😂😂 تاپیک قبلم رو هم برید سوالی داشتید بپرسید جواب بدم🧨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی کار میکنی سید😂😂

عای هیچی سیدددد... میگرنم شروع شدهههه

هیچ بازیگری ام نمیره هیچ کاری بکنه من برم فضولی کنم تو زندگیششش

خستمممم

توچی سید؟🥲🤡

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
جدیدا سایت خیلی خلوت شده. یه مدتی هیجانی بود الان کسی چیزی نمیگه . حتی آقایون بیکار سایتم پیداشون ن ...

یه سوال کاربرا چه مشکلی با آقایون دارن ک بیان نی نی سایت؟ بنظر من ک خیلیم خوبه اگه احترام باشه. تو جامعه ای ک همیشه دو جنس از هم جدا بودن و آشنایی با روحیات هم ندارن نظرات همدیگه رو میفهمن

عای هیچی سیدددد... میگرنم شروع شدهههههیچ بازیگری ام نمیره هیچ کاری بکنه من برم فضولی کنم تو زندگیششش ...

جررر😂😂😂😂 والا من درگیر امتحانات دانشگاه بودم سید تازه یکم راحت شدم. من کلا حوصله بازیگرا و زندگی شخصی ادمای معروفو ندارم😂😂

جررر😂😂😂😂 والا من درگیر امتحانات دانشگاه بودم سید تازه یکم راحت شدم. من کلا حوصله بازیگرا و زندگی ...

نه من مسئول فساد زندگی آدمای معروفه

پشمام سید...تو ازم بزرگتریییی، من هنوز به مرحله امتحانای دانشگاه نرسیدم🥲😂

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍