2777
2789

مگه خوابها واقعی هستن؟

از چهل روز قبل فوت نامزدم خواب بد دیدنم شروع شده بود هفته ای دو سه شب خواب می‌دیدم کسی فوت شده همه قبرستانیم بالای سر جنازه دارم جیغ میزنم خودمو انداختم روی خاک جیغ میزنم یا کلی آدم وایسادن دور یه خاک دارن نماز میخونن همش اینجور خواب می‌دیدم به نامزدم میگفتم می‌گفت صدقه بده من فکر میکردم خودم میخام بمیرم نگو پاره ی تنم میخاست از پیشم بره الان همش برام سواله که چرا خانوادش یا حتی خودشم نه و من اینقدر خواب دیدم همه اون صحنه هارو تو واقعیت دیدم کسی بوده اینجوری شده باشه؟یعنی اینقدر روحم بهش نزدیک بود؟

امروز پنجشنبه هست برای شادی روحش یه فاتحه میخونید؟ممنون🖤🖤😔

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنه روحش شاد🥲🥀🖤

اره خواب واقعیه منم همیشه خوابای واقعی میبینم همیشه و هربار خواب بد ببینم دیگه افسردگی میگیرم چون می‌دونم اتفاق نیوفته

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

استارتر عزیزم، چند وقتیه در جریان تاپیک هاتون هستمخدا به دلتون صبر بدهفاتحه خوندم براشون

ممنون

اینقدر خوابهام وحشتناک بود که شبا بیدار میشدم مامانمو بیدار میکردم میگفتم باز خواب دیدم مامانم همش می‌گفت چرا اینجور خوابا میبینی از چیزی شاید ترسیدی

وقتی نامزدم فوت شد به مامانم گفتم دیدی خوابام برا چی بود

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

خدا رحمتش کنه روحش شاد🥲🥀🖤اره خواب واقعیه منم همیشه خوابای واقعی میبینم همیشه و هربار خواب بد ببین ...

من زیاد پیش نمیاد خوابام تعبیر بشه این هم حس میکنم دلیلش بخاطر این بود که خیلی وابستش بودم و روحمون به هم نزدیک بود

ممنوناینقدر خوابهام وحشتناک بود که شبا بیدار میشدم مامانمو بیدار میکردم میگفتم باز خواب دیدم مامانم ...

میفهمم عزیزم، خیلی سخته💔💔💔

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

حس من اینه که تو خیلی به ادمای دور و برت وابسته‌ای، دلت زودتر از بقیه می‌فهمه یه اتفاقی قراره بیفته. واسه همینه که قبل بعضی اتفاقا خوابات پر از نشونه میشه. قلبت خیلی حساسه و وقتی کسی برات مهم باشه ناخوداگاه حال و انرژی‌شو می‌گیری. فقط بعضی وقتا این حسای شدید اذیتت می‌کنه و استرس میاره ولی در کل دلت خیلی لطیفه و به نشونه‌ها زود وصلی.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

روح بعضیا میتونه بیشتر بهشون خبر برسونه روح بعضیا نمیرسونه مثلا روح من انقد نفهمه بدترین بلا سرم اومده بود نمیدونستم تازه سرمم اومده بود نه که بخواد بعدا سرم بیاد بعد هر شب خواب میدیدم تو باغ بهشتم تا بعد فهمیدم چی شده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
حس من اینه که تو خیلی به ادمای دور و برت وابسته‌ای، دلت زودتر از بقیه می‌فهمه یه اتفاقی قراره بیفته. ...

اره درسته 

من خیلیبیییییی وابستش بودم خیلی

اصلا عادت کرده بودم بهش الان خیلی تنها شدم 

منم وقتی اتفاق بدی قرار بیفته قبلش تو خواب میفهمم مثلا پسر داییم افتاد زندان من همش تو خواب میدیدم خونه داییم یا خراب شد رو سراشون یا از بلندی پرت شدن ،اخر به مادر گفتم برو ببین چه خبره خونشون ، یا قبل کرونا حالت گنگ بود ولی حس میکردم از چین تمام ساختمونهای بلند دارن میریزن و همه جا ریزش میکنه و ووووو خیلی خواب های دیگ