2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اضطراب اجتماعی اثر قرصا عالی بود ولی خب عوارض بشدت بدی داشت ک ترجیح میدادم ع اظطراب بمیرم تا اینک ب ...

ینی با خوردن قرصا بدتر شدی؟

پس چرا انقد میگن برین پیش روانپزشک

من روانپزشک رفتم ولی میترسم اون قرصی ک برام نوشترو بخورم😑 بعدشم گفت هیچکس نمیتونه بهت کمک کنه بجز خ ...

خب پس قرصا به چه درد میخوره

اگ خودمون میتونستیم کمک کنیم به خودمون که دکتر نمی رفتیم  

ن بهتر شدم کلن اضطراب اجتماعیم کنترل شد ولی عوارضش تنبلی تخمدان بود و من خودممم تنبلی تخمدان داشتم ب ...

اهااوو

اخه روانشناسم بری هم هزینش بیشتره هم خیلی طول میکشه خوب شه ادم

اهااوواخه روانشناسم بری هم هزینش بیشتره هم خیلی طول میکشه خوب شه ادم

روانشناس ک بدرد چسم نمیخوره بنظرم همون روانپزشک برو فقد بهش بگو نمیخوام عوارضای اینجوری داشته باشه،میخا چششو درس کنی کلن کورش میکنی

برا افسردگی و اضطراب برم پیش یه روانپزشک؟ فک نمیکنم جور دیگه ای حالم خوب شه

اضطرابت در چ حده، اول ببین با پرانول اوکی میشه،افسردگیم ک راحت خودت میتونی درمان کنی فقد باس اول ریشه افسردگیتو بدونی

اضطرابت در چ حده، اول ببین با پرانول اوکی میشه،افسردگیم ک راحت خودت میتونی درمان کنی فقد باس اول ریش ...

در حدی که کابوس میبینم هی پوست لبمو میکنم 

چجوری اخه خودم بفهمم...من فک میکنم عمیق تره این افسردگیه و چندین سال جم شده الان وضعم اینه