2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو قرآن بخون سرتو با یه چیزی سرگرم کن فکرش از سرت میپره تنها تو نیستی که درد داری من خودم الان برای فراموش کردن دردام اینجام تو گوگل داستان زندگی سرچ میکنم میخونم تا فکرم مشغول کنم مشکلات از یاد ببرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
برو قرآن بخون سرتو با یه چیزی سرگرم کن فکرش از سرت میپره تنها تو نیستی که درد داری من خودم الان برای ...

هزار با اومدم حرم الانم حرم نشستم هرچی التماسش میکنم میگم میشم بنده خوب خدا فقط حاجتم بده نجاتم بده نمیده

ولی خب، هیچ وقت برای خودکشی دیر نیست، ازت هم فرار نمیکنه پس سعیت رو برای زندگی کردن بکن، نشد تهش مرگ ...

نمیشه به هر دری میزنم نمیشه 

من فقط از خدا یه پناه میخام ندارم 

بی پناهم

دیونه ایم نصیحتت کنیم ،، ۳ روز با خواهر شوهرت زندگی کن خود به خود میمیری بدیش اینه که درد داره 🤣🤣 ...

من از دست همونا جدا شدم 

الان بی پناهم آوار ام تازه هم جدا شدم پشیمونم

خانواده پدری اذیتم میکنن منم جایی را ندارم