2821
2789
عنوان

سونو قلب جنین در هفته هفت

1990 بازدید | 17 پست

من برای شش هفته و پنج روز رفتم طبق تاریخ پریودم بعد تو سونو هم همون بود ضربان قلب ۱۳۳بود، خوبه دیگه این ضربان ؟؟ تو اینترنت نگاه کردم بین ۱۲۰تا ۱۶۰طببعی نوشته بود برای هفته شش

باز ممنون میشم هرکس می‌دونه بازم جواب بده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوبه گلم‌ .مبارک باشه به سلامتی بغلش کنی

اخ آخ ممنونم،ان شاالله .نمیدونی چقدر این هشت سال منتظر بودم ، در اصل باید شنبه میرفتم اما آنقدر استرس و ترس داشتم دیروز غروب رفتم

الان هفته چندمی؟خوبی ویار نداری؟؟

من امروز وارد هفته هشت شدم ، بیحالم خسته میشم زود زیاد نمیتونم سرپا بایستم تهوع خفیفی دارم، از همه غذایی خوشم نمیاد

من امروز وارد هفته هشت شدم ، بیحالم خسته میشم زود زیاد نمیتونم سرپا بایستم تهوع خفیفی دارم، از همه غ ...

من ‌‌شما هفته هامون با همه منم ۸

من ویار وحشتناک دارم حالم اصلا خوب نیست همش سرم و آمپول

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

من ‌‌شما هفته هامون با همه منم ۸من ویار وحشتناک دارم حالم اصلا خوب نیست همش سرم و آمپول

اشکال ندارد خداروشکر ، ان شاالله بچه مون سالم بدنیا بیان، من هرشب ی آمپول روی شکمم میزنم سه تا قرص میخورم ،شیاف پروژسترون میزنم 

اشکال ندارد خداروشکر ، ان شاالله بچه مون سالم بدنیا بیان، من هرشب ی آمپول روی شکمم میزنم سه تا قرص م ...

مگه لکه بینی داری؟

منم بعضی وقتا زیر شکمم درد میگیره

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

من ۶ هفته رفتم ۱۰۷ بود دکتر گفت تازه قلبش تشکیل شده فردا احتمالا برممتاسفانه حالم انقدر بده ک جایی ب ...

هیچی برای اوایل بارداری اندازه خواب کافی بعد خوراک خوب نیست، من اگه ی ذره کم بخوابم جون ندارم دستم بالا بیارم، بنظرم تا ماه سوم کامل میشه خونه باشیم بیشتر استراحت کنیم بهتره، نه ندارم ولی سابقه داشتم بارداری قبلی رو این حساب دکتر برام گرفته

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز