2777
2789
عنوان

لطفا متاهلا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 50 پست
بخدا مشکل منم اینه جوابشم نمیدم چند ساعت بعد یا روز بعد یا هفته بعدم بخام درموردش حرف بزنم باز دعوا ...

وقتی میگه تو روم وایمیسی نکنه یه کم زیاده روی میکتی تو جواب دادن؟ خودت متوجه نیستی . برای خودت میگم مرد اگه حس کنه زن تو روش وایمیسته دیگه قدمهای بزرگ براش بر نمی داره.  و کم کم سرد میشه. مثلا یه بار چه جوابی بهش دادی؟ دعواتون شد

هرجوری خودت صلاح میدونی فقط وقتی برگشتی خونت اگه یبار دیگه کار به جایی رسید که گفت برو خونه بابات به ...

بخدا همش میگفتم ولی اون کله ش داغ بشه کسی جلودارش نیس

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زد داداشم گفت یا بیا ببرش یا بگو باهام بیاد بیارمش وگرنه من راضی نبودم

من تو این جور مواقع میگم نمیرم ناراحتی تو برو

به هرکی هم زنگ میزد بهشون میگفتم خودمون حلش میکنیم.کسی دخالت نکنه

[QUOTE=345195335] میدونم منم خوشم نمیومد برگردم چون خانواده م فکرشون قدیمیه و میگن سرت و که نبریده ‌و گشنه ت نیس لخت ک 

ببین تو الان باید به این فکر کنی شرایط زندگیت با همسرت اگه یه کم بله چشم بگی اوکی میشه اونوقت انجامش بده

چون چیزایی که از خانوادت گفتی از چاله به چاه افتادنه

تو زمانی به جدایی فکر کن که مطمنی زندگی بهتری خواهی داشت

بچه رو هم زیاد بزرگش نکن واسه خودت منم دلم کلی بچه میخواد همسرم نمیزاره باهاشم جنگ ندارم چون کاری از دستم برنمیاد

مرد بد که باشه داغ مادر شدن رو میزاره رو دلت یکی نمیزاره بیاد

یکیم ازت میگیره

به این فکر کن همین مرد اگه بچه داشتی همین اندازه راحت بیرونت میکرد طلاقت میداد و داغ مادری کردن رو میذاشت رو دلت بچه ماله مرده 

گاهی خودمون انتخاب بی جا و غلط کردیم تو زندگی خودمونم باید جمعش کنیم

نه با قلدری با مرد به جایی میرسی

نه حق دادن و ندادن اطرافیان کاری میکنه

وقتی میگه تو روم وایمیسی نکنه یه کم زیاده روی میکتی تو جواب دادن؟ خودت متوجه نیستی . برای خودت میگم ...

اره من میگم چی گفتم مگه میگه اصلا تو چیزیو حاضر جوابی میدونی؟

مثلا این دعوای آخرمون قرار بود منو دکتر زنان ببره و برا اقدام معاینه م کنه

چند روز عقب انداخت بعد چون راننده ماشین سنگینه و ماشینش خراب بود تا غروب پیش مکانیک بود

برگشت گفتم فردا تو میری  جواب نداد گفتم تو میری یا داداشت باز جواب نداد دوبار دیگه پرسیدم باز جوابی نداد عصبی شدم گفتم تورو خدا جواب بده چرا اذیت میکنی اونم با اخم گفت حوصله ندارم

منم گفتم اونایی که صب تا شب چکش میزنن مثل تو نیستن حوصله نداشته باشن حرف بزنن

گفت گم شو از جلو چشمم پررو 

و سر این جواب ۳ روز حرف نزد و اخرشم این شد که من الان خونه مادرمم

من تو این جور مواقع میگم نمیرم ناراحتی تو بروبه هرکی هم زنگ میزد بهشون میگفتم خودمون حلش میکنیم.کسی ...

یعنی شمام شوهرت میگه برو

من بعدا میگه به زورم نمیری

اره من میگم چی گفتم مگه میگه اصلا تو چیزیو حاضر جوابی میدونی؟مثلا این دعوای آخرمون قرار بود منو دکتر ...

درسته اینجا کاملا حق با شماست . ولی باور کن مردا همینن . وقتی خسته ن یا ... بهر دلیلی جواب نمی دن تو لحظه نباید تکرار کرد. کالا عکس العمل تند نشون میدن

[QUOTE=345195335] میدونم منم خوشم نمیومد برگردم چون خانواده م فکرشون قدیمیه و میگن سرت و که نبریده ‌ ...

شما چند سالته

من میترسم دیر بشه دو سال و نیمه عروسی ام کردم

اره خب خانواده م اصلا پشتم نیستن چون خواهرمم دو ساله قهره و طلاقش نمیده شوهرش دیگه گرفتارن میگن آبرومون میره

یعنی شمام شوهرت میگه برومن بعدا میگه به زورم نمیری

خخخ😄😄من زنگ میزنه خانوادمم فش کش میکنه که چرا نمیاید ببزینش بازم نمیرم

نمیرم چون خونه منه بیشتر تا اون

نمیرم چون زمانی میرم که طلاق بگیرم

بزار خودش بره

درسته اینجا کاملا حق با شماست . ولی باور کن مردا همینن . وقتی خسته ن یا ... بهر دلیلی جواب نمی دن تو ...

آخه خسته نبود فقط یکم علافی کشیده بود 

خودشم میگفت سر به سرت گذاشتم 

شما چند سالتهمن میترسم دیر بشه دو سال و نیمه عروسی ام کردماره خب خانواده م اصلا پشتم نیستن چون خواهر ...

من 27

3 سالع ازدواج کردم

دیر نمیشه

هیچچچ خبر خاصی نیست اروم باش🙂✌️

خخخ😄😄من زنگ میزنه خانوادمم فش کش میکنه که چرا نمیاید ببزینش بازم نمیرمنمیرم چون خونه منه بیشتر تا ...

هههه درود برشرفت

من حس میکنم سبک میشم اگه نرم البته زورم کرد وگرنه باز نمی اومدم

من 273 سالع ازدواج کردمدیر نمیشههیچچچ خبر خاصی نیست اروم باش🙂✌️

پس هم سنیم

منم ۲۷ سالمه

نمیدونم خسته م بخدا

اخه نصف ماهو سرکاره نمیزاره تنها باشم باید خونه مادرش یا مادرم باشم گفتم بچه بیاد دیگه از ویلانی و در به دری درمیام

آخه خسته نبود فقط یکم علافی کشیده بود خودشم میگفت سر به سرت گذاشتم

بله گقتم حق با شما بود. مطمئن باش دلیلش اینه که رو این قضیه حساس شده . یه وقتها میخواد شما رو تو این‌شرایط بزاره . از کوره در بری . میخواد عادت کنی جواب ندی و مطابق میل اون گاها کاری و عقب بندازی و ... 

یه مدت بیشتر به دلش راه برو . بزار به این نتیجه برسه که دیگه تغییر رویه دادی. مطمئن باش آروم میشه. فقط فعلا بچه نیار . بزار زندگیت تا حد زیادی آروم بشه انشالله بعد