2777
2789
عنوان

لطفا متاهلا راهنماییم کنید

328 بازدید | 50 پست

سلام خوبید روزتون بخیر

من و شوهرم مشکل خاصی نداریم‌مشکل من باشوهرم زود عصبی شدن و قهر قهرو بودنشه

مشکل شوهرمم با من اینه که میگه تو روم وایمیسی،(حاضر جوابی) کلا اخلاق اکثر مردای ما کوردا اینجوریه که زن از حق خودش دفاع کنه میشه زبون دراز و..

خلاصه سر یه جواب الکی چند روز قهر بود و تو قیافه بعدشم سرکار بود بهم پیام داد که تو درست بشو نیستی هزاربار بهت گفتم تو روم واینسا و قرار بوده ببرمت دکتر برای پیش از بارداری معاینه ت کنه نمیبرمت چون بچه نمیخام تا الانم که گفتم وضع مالی خوب نیس بهانه بوده مشکل اخلاقته و..

برگشت خونه م همین اشو همین کاسه و چند بار گفت برو خونه پدرت نخواستم برم ولی چون تکرار کرد گفتم فک نکنه بی صاحبم و وسیله هامو جمع کردم و برمگردوند خونه مادرم اینجا کلی حرف زدیم من زیر بار نرفتم که حق با اون باشه‌و بقیه گفتن ۷۰ درصد تو مقصری و ۳۰درصد شوهرت🥺بعدشم من نرفتم و اونم گفت بزار چند روز بمونه و رفت

الان نمیدونم چیکار کنم 

ببخشید طولانی شد گفتم تو پست اول همشو بگم که کوکو بز بز نکنید

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طوری رفتار نکنید که فکر کنه هر موقع گفت خداحافظ شما باید بری ، نباید می‌رفتی 

باید میگفتی خیلی خسته شدی و نمیتونی تحمل کنی برو درخواست طلاق بده بعدش مهریه مو بده و نهایتا از هم جدا میشیم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
طوری رفتار نکنید که فکر کنه هر موقع گفت خداحافظ شما باید بری ، نباید می‌رفتی باید میگفتی خیلی خسته ش ...

اتفاقت این و ۳ روزه تکرار میکرد منم میگفتم تو برو

اصلا مهریه مو بده میرم

آخرشم زنگ زد داداشم مجبور شدم بیام

عزیزم از حاضر جوابی با مرد کسی به نتیجه نرسیده . زندگی ها رو از ظاهر نگاه کن. گوش به حرف یه عده هم اینحا نده. هیچ وقت تو  عصبانیت جواب شوهرت و نده.  بعد از عصبانیت باهاش صحبت کن. با آرامش جواب ش و بده

ما یه جمله ای داریم میگیم 

باشه رو بگو خرت و برون 

اگه شوهرت بقیه اخلاقاش خوبه و دوسش داری 

واینسا به حاضر جوابی هرچی گفت بگو اوکی اما زیر زیرکی راضیش کن و کار خودت و بکن به قول معروف با پنبه سر ببر 

الانم بهش پیام بده بگو بخاطر زندگیمون یه قدم من عقب میرم به قدم هم تو عقب برو

تو از زن حاضرجواب خوشت نمیاد من حاضر جوابی نمیکنم 

توام قهر کردنت من و عصبی میکنه مرد نباید قهر کنه . این اخلاقت و کمتر کن بریم سر زندگیمون

عزیزم از حاضر جوابی با مرد کسی به نتیجه نرسیده . زندگی ها رو از ظاهر نگاه کن. گوش به حرف یه عده هم ا ...

بخدا مشکل منم اینه جوابشم نمیدم 

چند ساعت بعد یا روز بعد یا هفته بعدم بخام درموردش حرف بزنم باز دعوا میشه

اولا تو دعوا پای یه نفر دیگه بیاد وسط این دعوا خاموش نمیشه

دوما این درصدا رو بر چه معیاری گرفتن؟ 

سوما خانواده کردها تا جایی که میدونم زیاد پشت دخترو نمیگیرن که مبادا برگرده

در اخر ببین شوهری که بچه نمیخواد از تو دلیلیش قانع کنندس یا نه

لحن بیانش خوبه یانه

تو واکنشت خوبه یانه

گاهی باور کن دفاع کردن از خودت یا حقت نیست چون در مکان درست با ادم درستی نیستی و دفاع کردن از خودت فقط زبون ذرازی تلقی میشه

گاهی سکوت و صبر خیلی چیزارو برای خودت روشن میکنه

ما یه جمله ای داریم میگیم باشه رو بگو خرت و برون اگه شوهرت بقیه اخلاقاش خوبه و دوسش داری واینسا به ح ...

حق با شماس بیاد بهش میگم

ولی جنبه نداره پیام بدم دو روز بعد میکوبه تو سرم

چون زنداداشش چند بار این کارو کرده همیشه میگن میره و خودشم منت میکشه

حق با شماس بیاد بهش میگمولی جنبه نداره پیام بدم دو روز بعد میکوبه تو سرمچون زنداداشش چند بار این کار ...

هرجوری خودت صلاح میدونی 

فقط وقتی برگشتی خونت اگه یبار دیگه کار به جایی رسید که گفت برو خونه بابات به هیچ عنوان نیا بگو هرکس ناراحته اون بره ، اینجا خونه منم هست 

بذار بفهمه تو هم تو خونه زندگیت حق داری

اولا تو دعوا پای یه نفر دیگه بیاد وسط این دعوا خاموش نمیشهدوما این درصدا رو بر چه معیاری گرفتن؟ سوما ...

میدونم منم خوشم نمیومد برگردم چون خانواده م فکرشون قدیمیه و میگن سرت و که نبریده ‌و گشنه ت نیس لخت که نیستی و..

فک میکنن فقط اینا مشکله

لحنش اینه که من خط قرمزم حاضر جوابیه و هزار بار بهت گفتم تا تو حاضر جوابی من بچه نمیخام چون ده تا زن طلاق بدم با حاضر جوابی کنار نمیام

من بودم نمی‌رفتم.اونجا فقط خونه اون نیس که میگه برو وسایلتو جمع میکنی...

زنگ زد داداشم گفت یا بیا ببرش یا بگو باهام بیاد بیارمش وگرنه من راضی نبودم