2777
2789

۴و نیم ماهه عقد کردم از روزی که عقد کردم دائم پشت سر جاریم هر جا میشینه بدگویی میکنه جوری که خاله های شوهرممم بدگویی جاریم رو میکنن 

جاریمم همونطور دائم درحال بدگویی ایناس

مادرشوهرم خیلی راحت پشت سر بقیه هم حرف میزنه مثلا میگه فلانی اینا عقدشون بهم خود معلوم نیست پسره از دختره چی دیده کشیده عقب در حالی که هیچیییییی نمیدونه چرا عقد بهم خورده شاید اصلا دختره پسره رو نخواسته 

مثلا اینجوری میگه ها عروس بزرگم شعور نداره پول نگه داره پولاشو میده به چرت پرت به همه سپردم هدیه میخوان بهش بدن یه چیزی بخرن بدن واسه خونش باباش که بهش جهاز درست درمون نداد ما خونشو پر کنیم و.... 

و خیلی دیگه از این حرفا

سرسام میگیرم انقدر راجب اینو اون حرف میزنه و به شدت هم حرف مردم براش مهمه راضیه ۱۰ روز گشنه بمونه ولی مردم ازش تعریف کننن 

تاپیک قبلیم رو هم ممونتون میشم بخونید و راهنماییم کنید من باید چه رفتارهایی با خانواده شوهرم داشته باشم 

تازه عروسم و بی تجربه

سپاسگزارم 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به در میگه تا دیوار بشنوه

خونواده همسر منم همین بودن میگفتن جاری هام جهاز و سیسمونی نیاوردن فلانن تا من زیاد بگیرم

الانم چندباری جلوی خودم گفتن توام چیز زیادی نیاوردی بقران من جهازم تکمیل بود

پشت سر تو هم حرف میزنن شک نکن عزیزم فقط فاصله بگیر ازشون همین پشت سرکسی حرف زدن تو هیچی نگو ساکت بمون

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

از الان رفت آمدت رو کم کن حتما، پیشش اصلا اصلا حرف هیچکس رو نزن، غیبت کرد فقط شنونده باش تایید نکن و ادامه نده حرفاش رو، به در میگه که دیوار بشنوه، یعنی میگه جهازت کم نباشه، ولخرج نباشی، کلا هروقت خاستی بری زمانی برو که کلا شوهرت هم حضور داشته باشه، خونشون نمون حتی شوهرت اصرار کرد، چون مطمئن باش به راحتی پشت سرت پیش همه آبروت رو میبره، کلا رسمی برخورد کن تا ازت حساب ببره

از الان رفت آمدت رو کم کن حتما، پیشش اصلا اصلا حرف هیچکس رو نزن، غیبت کرد فقط شنونده باش تایید نکن و ...

وقتی میرم خونشون فقط شب شوهرم پیشممه شوهرم ساختمون میسازم دائم اونجاس هفته ای یک شبانه روز اکنما روزا تنها باهاش میمونم بنظرتون نرم کلا؟ 

شوهرم میگا حتما یک شب رو بمون اون دلخور میشه بخاطر اون میمونم 

از الان رفت آمدت رو کم کن حتما، پیشش اصلا اصلا حرف هیچکس رو نزن، غیبت کرد فقط شنونده باش تایید نکن و ...

دقیقا عین خونواده شوهرم

میگفتن فلانی ولخرجه کثیفه خونش فلانه البته این کثیفی رو راست میگفتن خدایی تنبل و کثیفه جاری بزرگم

اونیکی هم ولخرجه اونم راست میگفتن

ولی خب شوهراشون باهاشون خوبن و راضین ازشون به مادرشوهرم ربطی نداره

وقتی میرم خونشون فقط شب شوهرم پیشممه شوهرم ساختمون میسازم دائم اونجاس هفته ای یک شبانه روز اکنما روز ...

بمون یه شب رو ولی بیشتر نمون خودتو تو بحثای خاله زنکی شریک نکن