2777
2789

شما هم از این وسایل دارین؟یک وسیله ای که برای یک مشکل میخواین ولی هرچی میگردین اصلا همچین وسیله ای نیست یا تو ایران نیست؟

اینجور وقتا چیکار میکنین؟

میشه بگید شما چه وسیله ای میخواید؟

میگم دوستم از خارج واسم میخره میفرسته

خیلی پیش میاد این مورد

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از امازون و ایبی و علی بابا میتونید تهیه کنید هرچیزی که توی ایران نیست رو

می دونم ولی اخه من بسته سفارش میدم از شهر چند کیلومتری

میرسه دستم میبینم بسته پاره پوره ا اونقدر ضربه خورده

نگرانم خراب بشه تو راه

چقدر زمان میبره معمولا؟

میده مسافر میاره، دیگه زیادش یک ماه میشه 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

می دونم ولی اخه من بسته سفارش میدم از شهر چند کیلومتریمیرسه دستم میبینم بسته پاره پوره ا اونقدر ضربه ...

نه من بارها خرید داشتم اتفاقا خیلی بیشتر توجه بهشون میشه تا بارهایی که توی ایران جا به جا میشه