اگر گناه نبود اگر عاقبتم نابود نمیشد یلحظه هم دریغ نمیکردم خودمو ازین زندگی خلاص میکردم .کاش خدا ی دکمه لفتی هم قرار میداد واسمون که لف بدیم از زندگی کاش💔
بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
چون زندگی ارزش یبار زندگی کردنو داره و اونقدر طولانی نیس که بترسیم اینجا بمونیم
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
میگن که انگار مثلا ما ادما همه بهم متصلیم . یعنی توی سرنوشت هم تاثیر داریم . ازرواجی ک قراره داشته باشیم. فرزندانی ک قراره دنیا بیاریم. فرزندان فرزتدانمون و تاثیرشون روی بقیه.
چون بلاخره این زندگی فانی و تمام شدنی ولی مرگ بعدش جاویدان و ناتمام.. پس باید تو این دنیا از داشته و نداشته ها لذت برد باید امید داشت به آینده و قسمتی که خدا برات مقدر کرده پس نگران نباش یروز مرگ سراغت میاد ولی طبیعی نه به دست خودت
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عزیزم وقتی از چشام یکسره اشک میاد چی وقتی دلم خونه جیگرم آتیش گرفته چی؟
همه ی ماها داریم بزور ادامه میدیم با یه نخ وصلیم به این دنیا هیچ کس حالش خوب نیست اگرم خوب باشه دو روز دیگه یه اتفاقی میوفته ده برابرش از دماغش میاد بیرون یه کسایی که فکرشم نمیکنی پس بیخیااال