2777
2789
عنوان

چرا خودکشی گناهه

152 بازدید | 19 پست

اگر گناه نبود اگر عاقبتم نابود نمیشد یلحظه هم دریغ نمی‌کردم خودمو ازین زندگی خلاص میکردم .کاش خدا ی دکمه لفتی هم قرار میداد واسمون که لف بدیم از زندگی کاش💔

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

چون زندگی ارزش یبار زندگی کردنو داره و اونقدر طولانی نیس که بترسیم اینجا بمونیم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن که انگار مثلا ما ادما همه بهم متصلیم‌ . یعنی توی سرنوشت هم تاثیر داریم‌ . ازرواجی ک قراره داشته باشیم. فرزندانی ک قراره دنیا بیاریم. فرزندان فرزتدانمون و تاثیرشون روی بقیه. 

خب ما اگ خودمونو بکشیم همه اینا تغییر میکنه

حقیقتا پشمام! 

چون بلاخره این زندگی فانی و تمام شدنی ولی مرگ بعدش جاویدان و ناتمام.. پس باید تو این دنیا از داشته و نداشته ها لذت برد باید امید داشت به آینده و قسمتی که خدا برات مقدر کرده پس نگران نباش یروز مرگ سراغت میاد ولی طبیعی نه به دست خودت

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چون به معنی ناامیدی مطلق هستش، هیچوقت نباید از رحمت خدا ناامید بشی

من ۲۰ سال با ی سگ زندگی کردم خدا کجا بود؟

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

میگن که انگار مثلا ما ادما همه بهم متصلیم‌ . یعنی توی سرنوشت هم تاثیر داریم‌ . ازرواجی ک قراره داشته ...

یکیو میشناختم مادرش خودکشی کردبعد ۱۵ سال اونم خودکشی کردخیلی تلخه

چون بلاخره این زندگی فانی و تمام شدنی ولی مرگ بعدش جاویدان و ناتمام.. پس باید تو این دنیا از داشته و ...

عزیزم وقتی از چشام یکسره اشک میاد چی وقتی دلم خونه جیگرم آتیش گرفته چی؟

خب حلش کن یه کاری واسه زندگیت کن. یه تغییر و ادامه بده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

همه ی ماها داریم بزور ادامه میدیم با یه نخ وصلیم به این دنیا هیچ کس حالش خوب نیست اگرم خوب باشه دو روز دیگه یه اتفاقی میوفته ده برابرش از دماغش میاد بیرون یه کسایی که فکرشم نمیکنی پس بیخیااال