2777
2789

آشپزخونه ام کوچیکه بعد سرامیک دیوار کرم رو به سفیده کف قهوه ای روشنه امروز میخواد بیاد کابینت بزنه چون کوچیکه میخواستم بگم سفید های گلس بزنه ساده چی کار کنم

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

سفید خونرو بزرگ تر نشون میده منم پدرم کابینت کاره همه جا میگه سفید بهترین رنگه ولی از اونجایی که خودم به شخصه سفید زیاد سلیقه ام نیست همیشه سفید خالص نمیگیرم مثلا یکوچولو سفیدی که یکم به رنگ کرم بره مثلا شیری کم رنگ یا سفیدی که یه دو قطره کاراملی توش داشته باشه به نظرم خیلی خاص تره یا سفید اکلیلی یا با رده های دیگه خلاصه ک اینطور

سفید خونرو بزرگ تر نشون میده منم پدرم کابینت کاره همه جا میگه سفید بهترین رنگه ولی از اونجایی که خود ...

ممنونم ازت بعد به قهوه‌ای روشن میاد این رنگا خیلی استرس دارم 

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ازت بعد به قهوه‌ای روشن میاد این رنگا خیلی استرس دارم

استرس نداشته باش آره میاد چرا نیاد بین کابینتی خیلی مهمتره تا رنگ کابینت برای مچ شدنش برو توی پینترست مدل های مختلف رو ببین ایده بگیر

کابینت هایی که سفید بعد یه قهوه ای طرح چوب میخوره روشون که یکرنگ نباشه رو گوگل ببین

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª