2777
2789

من باآقایی در ارتباطم قصدمون ازدواجه 

بعد این آقا تقریبا چند روزی میشه آخر شب که چت میکنم چند ثانیه ای از پیوی من هی میرفتن انگار با کس دیگه ای چت میکردن بعد دیروز بهش گفتم این رفتارت رو دوست ندارم با من ۲ ساعت مثلا چت میکنی هی زیر آبی میری بعد گفت چشم دیگه تکرار نمیشه بعد من از قبل یک شماره ای از این آقا داشتم خودش اصلا فکر نمی‌کرد من این شمارشو هنوزم دارم یا سیو کردم بعد دیدم آخر شب با اون شماره وارد همون برنامه ای شد که باهم چت میکنم بهش گفتم وارد برنامه شدی با شماره دیگه ات گفت آره گفتم آخرین بازدیدتو برام فعال کن بعد گفت برای همه فعاله بعد شکلک خنده گذاشت نوشت نامردی اگه هی چکم کنی 

نمیدونم این قصدش با من ازدواجه چجوری یکی دیگه رو داره باز بااون قصدش چیه 

شما چه برداشتی کردین ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به مرحله ای نرسیدید که بدونید شناختتون کافیه و ازدواج باید به صورت رسمی شکل بگیره؟؟بهش بگو هر چی همدیگه را شناختیم کافیه بیا برای خواستگاری ، اگه بهانه آورد با نفر یا نفرات دیگه هم هست

وااااا چقدر بد بین هستی 

آنلاین شدن یعنی در هرصورت با یه جنس مخالف چت کردنه؟ 

نمیفهمم بخدااصلا بعضی هارو 

به هزار یه دلیل میتونه آنلاین باشه ولی با کسی در ارتباط نباشه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

وااااا چقدر بد بین هستی آنلاین شدن یعنی در هرصورت با یه جنس مخالف چت کردنه؟ نمیفهمم بخدااصلا بعضی ها ...

عزمزمه من منظورم اینه یک مدته اگه ۲ ساعت با من مثلا چت میکنه از پیوی من هی میره میاد انگار همزمان جواب دونفر میده 

قبل ازدواج چشاشو باز کنه بهتر نیس؟؟

کسی که در این حد بد بینه ازدواجم کنه همینه 

وکسی که بخواد خیانت کنه بعد ازدواجم میکنه 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

عزمزمه من منظورم اینه یک مدته اگه ۲ ساعت با من مثلا چت میکنه از پیوی من هی میره میاد انگار همزمان جو ...

خب شاید با رفیقشه 

شاید یه لحظه کاری پیش میاد 

بخدااا بارها برا من پیش اومده من داشتم خیانت میکردم؟ 

خب شاید با رفیقشه شاید یه لحظه کاری پیش میاد بخدااا بارها برا من پیش اومده من داشتم خیانت میکردم؟

گلم اون با رفیقش چت کنه همیشه میگه الان دقیقا یک ماهه هر شب با رفیقش زمانی که من هستم از اول تا آخر چت میکنه 

منی که قبل ازدواجم با یه آقا پسر همچین موردی پیش اومد آخرشم لو رفت همچین فکری نمیکنم

میدونم کاملا حرفت درسته 

اما بد بین بودن خوب نیس باید هرطور شده بفهمه این آقا اهل این کارا هست یانه 

چون اگر بره تو زندگی هم اگر اهلش باشه خدایی نکرده خیانت میکنه

ولی کسی که ذاتش مشکل داشته باشه اگر بخواد به هر طریقی پنهان کاری میکنه