من پرسیدم ازمراجع تقلید وگفتن اگهی کنم تایه سال اگه پیدا شد به قیمت طلا پولش وبدم من از حکم شرعی طلا پیداکردن هیچی نمیدونستم وشوک شدم فک کردم معجزه خداس ولی شماهایی که وقتی ازتون راهنمایی خواستم وتوهین کردین وهمتون وظاهرا انسان های باایمان مخلص خدا معرفی کردین جوری که منو حروم خور وهرچیزی که لایق خودتون بود معرفی کردین حلالتون نمیکنم چون پدرم ما روباکارگری بزرگ کرده من سوال پرسیدم چون نمیدونستم مگه هرادمی چندبارتوزندگیش طلا پیدامیکنه که بدونه همتون هم حق الناس شعارتون بود مگه دل شکستن حق الناس نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منمتواون تاپیکت بودم حتی گفتم خودمم گم کردم کسی رو که پیدا کرده رو نمیبخشم اما نظری یسری عجیب بود که میگفتن برو برای امواتش قرآن بخون ،میدونم مجبور بودی فروختی اما یه لحظه فکر کن جای خدا شیطان اونو جلوی راهت گذاشت تا وسوسه بشی
به خدادلم شکست من فقط سوال پرسیدم که چیکارکنم همه حمله کردن طرف تاپیک میزنه که باچندتا مردرابطه دارم ...
جواب دل شکستت رو میدن نگران نباش، اینجا وقتی مذهبی ها رو صدا میزنی اکثرا از همون نوع تندرو هستن.
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
من یه قاشق اضافه پیدا کنم خونه ام نمیارم چون باور دارم چند برابرش پس میدم میگی طلا ؟کجای کاری من یه ماشین مزدا نیو رو راحت میتونستم صاحب بشم فقط بخاطر ترس از خدا رد شدم ازش