2777
2789
عنوان

همونم که طلا پیدا کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 23 پست
عزیزم من تایپک قبلیتون خوندم و نظری ندادماماالان لازم شد بگم جز یه عده قلیل خیلی ها محترمانه شمارو ر ...

جالبه هعی هم میگفت خیلی کوچیک بوده 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌تواون تاپیکت بودم حتی گفتم خودمم گم کردم کسی رو که پیدا کرده رو نمیبخشم اما نظری یسری عجیب بود که میگفتن برو برای امواتش قرآن بخون ،میدونم مجبور بودی فروختی اما یه لحظه فکر کن جای خدا شیطان اونو جلوی راهت گذاشت تا وسوسه بشی

به خدادلم شکست من فقط سوال پرسیدم که چیکارکنم همه حمله کردن طرف تاپیک میزنه که باچندتا مردرابطه دارم ...

جواب دل شکستت رو میدن نگران نباش، اینجا وقتی مذهبی ها رو صدا میزنی اکثرا از همون نوع تندرو هستن.

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
نمیدونستم حکمش چیه متوجه هستی ایشالله خدا اینجوری امتحانت کنه

من یه قاشق اضافه پیدا کنم خونه ام نمیارم چون باور دارم چند برابرش پس میدم میگی طلا ؟کجای کاری من یه ماشین مزدا نیو رو راحت میتونستم صاحب بشم فقط بخاطر ترس از خدا رد شدم ازش

منم‌تواون تاپیکت بودم حتی گفتم خودمم گم کردم کسی رو که پیدا کرده رو نمیبخشم اما نظری یسری عجیب بود ک ...

منم مثل تو طلام رو گم کردم و کسی که پیدا کرده و نرفته دنبال صاحبش رو حلال نمیکنم 

به امید خدا
جواب دل شکستت رو میدن نگران نباش، اینجا وقتی مذهبی ها رو صدا میزنی اکثرا از همون نوع تندرو هستن.

عزیزم تو که اینو میگی راضی هستی طلات گم بشه و کسی که پیدا کرده بره بفروشه 

اگر گم کرده باشی میدونی چه حسی داره 

به امید خدا