2777
2789
عنوان

همونم که طلا پیدا کرده بود

585 بازدید | 23 پست

من پرسیدم ازمراجع تقلید وگفتن اگهی کنم تایه سال اگه پیدا شد به قیمت طلا پولش وبدم من از حکم شرعی طلا پیداکردن هیچی نمیدونستم وشوک شدم فک کردم معجزه خداس ولی شماهایی که وقتی ازتون راهنمایی خواستم وتوهین کردین وهمتون وظاهرا انسان های باایمان مخلص خدا معرفی کردین جوری که منو حروم خور وهرچیزی که لایق خودتون بود معرفی کردین حلالتون نمیکنم چون پدرم ما روباکارگری بزرگ کرده من سوال پرسیدم چون نمیدونستم مگه هرادمی چندبارتوزندگیش طلا پیدامیکنه که بدونه همتون هم حق الناس  شعارتون بود مگه دل شکستن حق الناس نیست

هیچ وقت از مذهبی های تند رو و بد دهن سؤال نپس اینا از طالبان و داعش و یهود بدترن.

خود خدا هم از اینا بدش میاد و عاجز هست ازشون.

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر جدی نگیر تواینقد ادم خوبی هستی جلو توپیدا شده که به صاحبش سعی کردی برگردونی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

چقدر شد پولش فروختی؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

کاریه ک شده دیگه من گفتم هرموقع شرایط داشتی به قیمت روز به همون مقدار طلا به نیت صاحبش صدقه بده اگ پ ...

بروتاپیک ونگاه کن ببین چقد توهین کردن واقعا ناراحت شدم وحلالشون نمیکنم مگه من به خدا خودشون بودن اصلا صداشم درنمی اوردن 

عزیزم من تایپک قبلیتون خوندم و نظری ندادم

اماالان لازم شد بگم جز یه عده قلیل خیلی ها محترمانه شمارو راهنمایی ‌کردن

خودتون مقاومت میکردید و نمیپذیرفتید و میگفتید نه! نیاز دارم بهش! وقتی من دیدمش یعنی مال منه:)

بقیه هم از این اصرارشما خوب یا بد قضاوتتون کردن

امیدوارم هم شرایط اقتصادی این جامعه درست شه

هم ما بهم دیگه رحم کنیم و جوری با اموال و دیگران برخورد کنیم که دوست دارم باخودمون برخوردشه

شماهم کارخوبی کردید

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏
هیچ وقت از مذهبی های تند رو و بد دهن سؤال نپس اینا از طالبان و داعش و یهود بدترن.خود خدا هم از اینا ...

به خدادلم شکست من فقط سوال پرسیدم که چیکارکنم همه حمله کردن طرف تاپیک میزنه که باچندتا مردرابطه دارم اینجوری بهش حمله نمیکنن

بروتاپیک ونگاه کن ببین چقد توهین کردن واقعا ناراحت شدم وحلالشون نمیکنم مگه من به خدا خودشون بودن اصل ...

تو جامعه مگه همه جور آدم نیست ؟ اینجا ام همینه دیگه 

بی ادب با ادب بچه بزرگسال همه جورش هست 

بیخیال بابا

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری