2777
2789
عنوان

یه لحظه همه بیاین سوال دارم

265 بازدید | 26 پست

لطفاً بگین کدوم شهر و استان هستید و

اینکه چه مشکلاتی توی شهرتون وجود داره ؟

(ترجیحاً مشکلات رو کلی بیان نکنید مثلا بیکاری ، فقر و..

بلکه جزئی تر مثلا فقر مردم منطقه ایکس به خاطر دریافت نکردن حقوقشون از شرکت دولتی یا خصوصی زِد)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریز شهر رو خیلی دوس دارم

ولی میخوام از دست خانوادم که جهنم کردن برام فرار کنم 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
بوشهر،با اینکه کلی شرکت نفت و پالایشگاه داره ولی محروم از خیلی از امکانات از جمله بیمارستان خوب و دک ...

خیلی ممنون 

انشاءالله که همه مشکلات کشور مون با صبر و یاری تک تک مون حل می شوند🌺

من همدان زندگی میکنم همدانیا اکثرا خسیس هستن متاسفانه

اسیر شدیم ما همدانیا بخدا از دست شما ها،یکی یه برچسب خسیس بودن چسبونده به ماها هر کی هم میاد همینو تکرار میکنه،توقع چی دارین که همدانیا بهتون ندادن؟میخواین در نزاریم برا خونه هامون بیاین هر چی میخواین بردارین؟اگه انقدر بدن چرا اصلا همدان زندگی می کنید؟؟؟