2777
2789
نه یه دفعه اینجوری شدم خودمم نمیدونم چرا

سوره ی یاسین رو دانلود کن صوتی . 

اول برو دوش بگیر . عطری که دوست داری به خودت بزن و تو جات دراز بکش سوره ی یاسین رو گوش بده . این سه تا عین آب رو آتیشن

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

بی خوابی؟ یاچیز دیگه

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین قران بخون(نمیدونم چرا من شبا میترسم قران بخونم) اگه توعم عین منی صوتی گوش کن اروم باش 🫠

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
منظورت رو متوجه نشدم؟

میگم بیخواب شپی یا دلت گرفته یاو.. ـ؟ 

من هر شب قران میخونمنمیدونم چرا اینجوری هستم

خب خوبه زیاداگاهی ندارم ولی فک کنم سوره یاسین، مائده و...کمکت کنه من قریش روصوتی هرشب گوش میدم

شبا که اصلا خوابم نمیبره دلم هم که کلا شادی یه مدته که با دل من قهر کرده

هععیی...اینجوری نگواین روزای بدت تموم میشه...

[QUOTE=345154544]سوره ی یاسین رو دانلود کن صوتی . اول برو دوش بگیر . عطری که دوست داری به خودت بزن ...

گلاب بو کن

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐