2777
2789
عنوان

حس دوگانگی

53 بازدید | 8 پست

جدیدا خیلی حس دوگانه پیدا کردم . یه مشکلی تو زندگیم هست که دارم تلاش میکنم انشالله حل بشه . حالا یه حس دوگانه دارم چون قبلا اعتقادم به انرژی مثبت فرستادن خیلی زیاد بود الانم اعتقاد دارم که باید موج و انرژی مثبت بفرستم و مثبت فکر کنم تا انشالله اتفاقات مثبت بیفته ولی از طرفی یه دوستی که حرفاش خیلی برام ارزشمنده میگفت رهاش کن بهش فکر نکن مثلا بگو نشدم فدای سرم به درک . حالا نمیدونم باید انرژی مثبت بفرستم یا رهاش کنم و بگم به درک؟!

البته من آدم تقریبا مذهبیم به دعا خوندن هم اعتقاد دارم ولی این دوستمم که این حرفو زد آدمیه که معمولا همش دوست داره راهنماییم کنه و مشورت خوب بده . حالا میگم شاید لینجوری گفته من زیاد غصه نخورم . 

سلام گلم نه اتفاقا دوست تون خیییلی راه درستی رو گفته 

مگه رها کردن توی قانون جذب رو نشنیدید؟

رها کردن بخش مهمی توی قانون جذبه، رها کردن یعنی سپردن اون کار به خدا ، میسپاریش به خدا و دیگه رهاش میکنی، یعنی به هیچ عنوان در موردش فکر نمیکنی 

تا فکرت رفت اون سمت سریع فکر و قطع میکنی 

اونوقت میتونی بشینی و شاهد معجزه ی خداوند باشی🥰💖

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم

البته نباید در مورد اون خواسته ت بگی به درک 

درک پایین ترین طبقه ی جهنمه و بار منفی زیادی داره 

باید از کلمات مثبت و داری انرژی خوب استفاده کنی 

مثلا بگی خدایا من کارمو به تو میسپارم من بلد نیستم چی خوبه چی خوب نیست، این تویی که میدونی، پس من کارمو تمام و کمال به دستای مهربون خودت میسپارم تا چیزی که به صلاحمه رو برام پیش بیاری🌈🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم نه اتفاقا دوست تون خیییلی راه درستی رو گفته مگه رها کردن توی قانون جذب رو نشنیدید؟رها کردن ...

چه جالب نه نشنیده بودم راستش درباره قانون جذب زیاد مطالعه نکردم . ممنونم از راهنماییتون  

البته خودمم یه بار اینکارو کردم دقیقا چیزی که میخواستم خبرش بهم رسید . 

البته نباید در مورد اون خواسته ت بگی به درک درک پایین ترین طبقه ی جهنمه و بار منفی زیادی داره باید ا ...

چقدر قشنگ گفتید  

آره اونم منظورش این بود که مثلا من منتظرم از شغلم یه خبر مثبتی برسه میگفت حالا نرسیدم نگران نباش فوقش میری دنبال یه شغل دیگه . به درک و اینا رو یه کم کوچه بازاری گفت  

چه جالب نه نشنیده بودم راستش درباره قانون جذب زیاد مطالعه نکردم . ممنونم از راهنماییتون البته خودمم ...

بله رها کردن مثل یه معجزه س عزیزم 

هر چیزیو رها کنیم سریع به مقصد میرسیم 

در حالی که فکر کردن در مورد اون چیز ما رو ازش دور و دور تر می‌کنه 

چقدر قشنگ گفتید آره اونم منظورش این بود که مثلا من منتظرم از شغلم یه خبر مثبتی برسه میگفت حالا نرسی ...

قدر دوست تونو بدونید عزیزم☺️ دوست تون خیر خواه شماست ان شاالله هر چی خیر و خوشیه هم به خودش هم به شما هم به من و همه ی انسان ها نازل بشه💖🥰 الهی آمین🤲🏻