2777
2789

بچه ها الان حرف زدیم میگه رفتم دکتر گفته ۸۷ درصد ریش درگیر شده و نزدیک سرطانه

منم اسرار کردم بریم دکتر 

شنبه صب زنگ میزنم نوبت میگیرم اگر دکتر خوب بجنورد میشناسین توروخدا معرفی کنین 

توروخدا برامون دعا کنین اسشالا هزچی از خدا میخاین بهتون بده و سلامت باشین

میخام نظرم کنم با پس اندازام در حد توانم غذایی چیزی درست کنم به بچه های نیازمند بدم برام دعا کنین🤍

با پونصد شیشصد تومن میتونم ساندویچ درست کنم پخش کنم؟خوبه؟ساندویچ کالباس مد نظرمه اگر بازم نظری دارین لطفا راهنماییم کنین من چیزی نمیدونم اولین باره میخام نذر بدم:)💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حضرت رقیه حاجتتو میده با نذر عروسک

یعنی نذر کنم مثلا استخدام بشم عروسک میدم؟

یا عروسک بدم اول به نیت اینکه حاجتروا بشم؟

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
حضرت رقیه حاجتتو میده با نذر عروسک

بد توضیح دادم  دادم معذرت می خواهم من نذر حلوام قبول شد اما دوستام  عروسک نذر کردن قبول شد مامانم هم نمک نذر کرد قبول حالا ببین با کدوم راحت تری 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤

ريه ش چه جوري درگير شده ؟ يه خرده توضيح بده . درمانش ممكنه خيلي آسون تر از چيزي باشه كه فكرشو ميكني . از فردا هر روز 4 سيخ جگر سفيد گوسفند براش كباب كن بخوره . هر آسيبي كه به ريه ش رسيده باشه سرعت بهبودش 10 برابر ميشه . دنبال درمان هاي ساده باشيد . اگر اثر نكرد بعد بريد دنبال درمان هاي عجيب و قرص و دارو و ... . 

یعنی نذر کنم مثلا استخدام بشم عروسک میدم؟یا عروسک بدم اول به نیت اینکه حاجتروا بشم؟

نه به بچه‌های کوچک برای مثال عروسک یا چیزایی بچگونه هم میشه نذر کنین و بدید

کویر سرگذشت دریاست که به آفتاب دل بست.
ريه ش چه جوري درگير شده ؟ يه خرده توضيح بده . درمانش ممكنه خيلي آسون تر از چيزي باشه كه فكرشو ميكني ...

با سیگار و دود

لطفا هرچیزی میدونین بگین.راهنماییم کنین توروخدا