2777
2789
عنوان

همونیم که گفتم داداشم میگه سرطان داره

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 34 پست
مثل ی تعداد عروسک یا گیره مو یا کش مو و... به بچه ها بدید

آها باشه چشم مرسی

بعد وقت نذر کردن باید چی بگم؟کار خاصی باید انجام بدم یا فقط همینارو بخرم پخش کنم خوبه؟

آها باشه چشم مرسیبعد وقت نذر کردن باید چی بگم؟کار خاصی باید انجام بدم یا فقط همینارو بخرم پخش کنم خو ...

دلی‌عه عزیزم، چیزی نمی‌خواد بگی

کویر سرگذشت دریاست که به آفتاب دل بست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سیگار و دودلطفا هرچیزی میدونین بگین.راهنماییم کنین توروخدا

بخوام كامل توضيح بدم يكي دو صفحه بايد تايپ كنم . خلاصه شو بخوام بگم هر روز 4 - 5 سيخ جگر سفيد براش كباب كن بخوره . فقط كباب كن . آبپز فايده نداره . خواستي كباب كني اول جگر سفيد رو تكه تكه ميكني و سيخ ميكني و قبل از گرفتن رو شعله بگير زير آب كه خيس بشه . هر 1 دقيقه كه رو شعله بود دوباره بگيرش زير آب خيس بشه . اينجوري اصلا نميسوزه . ولي اگر سوخت بايد اخر سر بگيري زير آب سوخته ها رو جدا كني . 10 ثانيه بگيري رو شعله كه داغ بشه . اگر دندون براي جويدن نداره ميتوني بريزي تو آسيابه مخلوط كن و ريزش كني . بعد به راحتي از گلو ميره پائين و هيچ احتياجي به جويده شدن نداره . يه جگر سفيد بگير براي دو روز . اگر هر روز نصف يه جگر سفيد رو بتونه بخوره تا آخر اين هفته از 85% ميرسه به كمتر از 40% . هر روز هم يه قابلمه آب جوش بيار با يه ملافه بزرگ كه بره زير ملافه و بخور كنه . اينجوري ريه ش خيلي زود خوب ميشه . اگر فردا اين كارو كنيد اولين آثار خوب شدن ريه ي داداشتو بعد از 48 ساعت ميبينيد . اگر قول بدي كه اين درمان رو يه هفته ادامه بديد مطمئن باش يه هفته ديگه مياي تاپيك ميزني كه ريه ي داداش معجزه وار خوب شده . نذر كن به محض اينكه داداشت خوب شد به يه يتيم يه كمك مالي يكي دو ميليوني كني . اين بهتر از اينه كه كلي ساندويچ درست كني و بين ردم پخش كني . بهتره يه آدم واقعا نيازمند اون پولو بگيره . 

بخوام كامل توضيح بدم يكي دو صفحه بايد تايپ كنم . خلاصه شو بخوام بگم هر روز 4 - 5 سيخ جگر سفيد براش ك ...

عزیز شرایط داداشم طوری نیست که پیشم باشه..

فردا فقط پیشمه

شنبه میره ی شهر دیگه

بعدم میره جاده کارش کامیونه نمیتونم این کارارو انجام بدم براش💔😭

ایشالا همیشه دابرادرتون روشفابده! 🖤🥀

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
ممنونم گلم لطغا برام دعا کنین:)

میتونی بدی خیریه یابری به بچه های بی سرپناه کمک کنی. 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
بلد نیستم خیلی پر زحمت و زمان برهو ممکنه خوب درست نکنمی چیز ساده میخام درست کنم که از دستم بر بیاد

وایی خیلی ساده اس

برنج رو بپز

شکر و گلاب و زعقرون اضاف کن بهش

اقتصادیی ترینه با دوکیلو برنج فک کنم ۵۰ تا کاسه پر کنی

عزیز شرایط داداشم طوری نیست که پیشم باشه..فردا فقط پیشمهشنبه میره ی شهر دیگهبعدم میره جاده کارش کامی ...

فردا برو بخر . همه رو براش كباب كن و آسياب كن . يه مقدارشو بخوره . بقيه شو بزار تو فريزر . هر موقع رفت بگو با خودش ببره و اگر ماشينش يخچال داره بزاره تو يخچال . اگر هم نداره بزار تو يه مشما و محكم ببندش . يخ بزار تو كلمن بزارش تو كلمن . بگو هر دفعه يه مقدارشو داغ كنه و بخوره . اگر بتونه دو روز بخوره از وضعيت اضطراري در مياد .