2777
2789

زین پس منتظر کتاب و شعرای جدید عاشقانه و رمانتیک از بهاره باشید

چون الان حس چهارده سالگی بهش دست داده خوشکلتر شعر مینویسهههههه 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی کامنتا نمونه بارز خاله زنک بازیه . لطفا تولید مثل نکنین به امثال شما هیچ نیازی نیست ممنون.  ...

عاشقتم سمانه من از صبح متعحبم از بعضی نظر ها یکی تو اون تاپیک گفت حق نداره یه زن بعد طلاق زندگی کنه وا یعنی چی خووووووووووووو

اصلا بازیگری اقتضاش جلب توجه هستش کسایی میرن دنبال بازیگری که روحیه شون توجه طلبه و دوست دارن دیده ب ...

نه تلما جون از اون لحاظ نگفتم بازیگرای واقعی نیاز به اینجور جلب نظر ها ندارن نمونه هاش بسیاره

پیمان و بهاره چندساله که از هم جدا شدن و فقط به خاطر دخترشون باهم رفیق هستن ....دخترشون هم بیشتر مواقع پیش بهاره بود ...الانم که رفته خارج ... حالا شما خودتو بزار جای بهاره ،دخترت که رفته خارج و تنهایی خواستگار پولدارم که داری خب خدایی هرکسی بود ازدواج میکرد 😐😐

پیمان و بهاره چندساله که از هم جدا شدن و فقط به خاطر دخترشون باهم رفیق هستن ....دخترشون هم بیشتر موا ...

این تاپیک یه آقا میزد برای یه آقای دیگه و این سایت آقایون بود چیزی جز داداش مبارکه- خوشبخت بشی- پیر بشی چیزی نمیشنیدیم بس این مردا پشت هم هستند و موفق 

نگو اون ریش داره شوهرشه😨😨😨 بیشتر شبیه لبو فروشاست تا مالک برند یا جراح قلب که😲😲😲

جراح قلب نیست مهندسه

مهندس امیرخسرو عباسی مدیر شرکت پارس پخش کهن است که تولید ۱۲۰ فلم کالای ایرانی در صنعت آرایشی و بهداشتی با برند ژاکسی و هاینس (HIGHNESS-JUXI)  را انجام می دهند .

در سال ۹۵ به عنوان جوان کارآفرین برای راه اندازی تولیدات محصولات آرایشی و بهداشتی ایرانی معرفی شده است .

همچنین اولین کرم شتر مرغ در ایران توسط شرکت امیر خسرو عباسی تولید شده است .

ولی فکرکنم شوهرش چون میدونه این موادآرایشی چه بلایی سرپوست آدم میاره نذاشته برای عروسیشون بهاره درست ...

عزیزم گریم رو صورتش بیداد می کنه 

چون ارایشش  طبیعی هست نه غلیظ 

برای همین فکر میکنی ارایش ند اره

مشخصه از چشماشون و صورتشون.

ادای 14000 صلوات به نیت کلیک کنید: سلامتی و پیروزی مدافعان حرم +آزاد سازی کامل کشورهای مظلوم 
نه تلما جون از اون لحاظ نگفتم بازیگرای واقعی نیاز به اینجور جلب نظر ها ندارن نمونه هاش بسیاره

تو هر چیزی استثنا هست 

90 درصدشون دوست دارن جلب توجه کنن و متفاوت به نظر بیان نمی گم این خوبه یا بد اینم یه روحیه خاصه دیگه هر کدومشون هم به یه نحوی جلب توجه می کنن یکی با آرایش یکی با نحوه لباس پوشیدن یکی با سبک زندگیش و .....

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن