2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اکثر موارد آدمهای مشهور مثله اینها خبرهای مهم رو دیرتر پخش میکنند .. مطمئن باشید جداییشون بیش از این وقتهاست .....

هر کس هم صلاح زندگیش بهتر میدونه ... به زور که ازدواج نکرده مهم رضایت خودشه ...

من دوسش دارم بسیار خانم با شخصیتیه ... مخصوصا که یاد گرفته طلاق پایان زندگی نیست ... و اون حرفش که با پیمان مثل دو تا دوستیم هنوز خیلی به دلم نشست خانم با درکیه کلا ...

با وجود اضافه وزنش هم بسیار خوشتیپه ... اینجا به نظر میرسه این عکسها برای انتشار عمومی گرفته شدن و مهمانی احتمالا با این لباس نبوده

.....be brave , even if you are not,pretend to be
کجای کارییی همه سایتا عکسشو زدن

اره شوک حاصل از ناباوریه.در مرحله تکذیب ب سر میبرم

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
باشه تو مصاحبه تظاهر میکنن خیلیا اینکارو میکنن

الان شما ميگي عاشق هم بودن يهو طلاق گرفتن اين خانومم يهو رفت با يكي دگ كه خيلي وقت بود تبليغ محصولاتشو تو پيجش ميكرد ازدواج كرد ؟؟باشه 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
کلا بهاره رهنما خیلی هلاک جلب توجه خیلب دوست داره تو چشم باشه 🤔😁

اصلا بازیگری اقتضاش جلب توجه هستش کسایی میرن دنبال بازیگری که روحیه شون توجه طلبه و دوست دارن دیده بشن

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن

شوهرش خوبه اتفاقا تو عکس و نور بد افتاده خدایی من فکر کردم حسین فسنقری شوهر بهاره شده

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
الان شما ميگي عاشق هم بودن يهو طلاق گرفتن اين خانومم يهو رفت با يكي دگ كه خيلي وقت بود تبليغ محصولات ...

ها؟ نه من هنچین حرفی نزدم😁 یکی گفت راحت جداشدن میگم تو بطن زندگیشون نبودین نمیدونستین چ حسی داشتن نمیان از حساشون برای مردم بگن چون شخصیه