2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیمان بهش خیانت کرد؟من جریان جداییشون رو نمیدونم

بله بیچاره هی میگفت تو رو خدا دخترای مجرد وارد زندگی مرد زن و بچه دار نشین😥

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

اخي دلم برا پيمان سوخت 😖ولي خب مطمينا دوتاشون يكيو داشتن براي همين انقدر راحت جدا شدن 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
خب خیانت کرد دیگه به بهاره  پیمان شاد و شنگول بود بهاره داغون بود اگه برفرض محال زنم نداشته ...

نمیشه قضاوت کرد من یه جایی خوندم بهاره با یه نفر دیگه آشنا شده و بعد طلاق گرفته

به نظرم اگه پیمان خیانت کرده بود بهاره انقد راحت نمی گفت من هنوزم طرفدار پیمانم 

الله اعلم

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن

من تو اون تاپیکم گفتم یه فیلم از بهاره دیدم که میگفت اینکه ما زندگی مشترکمون رو نتونستیم به اخر برسونیم دلیل این نیست که پیمان بده من فن پیمانم خیلی واسش احترام قائلم از بچگی باهم بودیم . 

پس الکی حرف در نیارید 

کاش مرده حداقل یه شونه به زلفاش میزد😬

😂😂😂😂

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍
بنيامين بهادري هم همين طوري ازدواج كرد كمتر از يكسال بعد فوت همسر اولش الانم ٦ ماهه امريكاست خيلي هم ...

مگه فقط بهاره رهنما اشتباه میکنه تو زندگیش؟؟؟؟اونم اشتباه کرده😆 درضمن مردن با طلاق گرفتن خیلی فرق داره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».